Много коли станаха вече.
- Optimist Creed
Много коли станаха вече.
Дайте идеи за достатъчно евтини паркинги ,ако ще да са извън Монреал.
Просто търся 3 м. на 4 м. някъде ,ако ще да е на някоя нива извън града ,където да си оставя зимната кола да чака до следващата зима.
Чак се чудя колко ли струват някои от малките ниви. Нека другите да си садят около мен, а пък аз да си слагам излишните коли там.
Просто търся 3 м. на 4 м. някъде ,ако ще да е на някоя нива извън града ,където да си оставя зимната кола да чака до следващата зима.
Чак се чудя колко ли струват някои от малките ниви. Нека другите да си садят около мен, а пък аз да си слагам излишните коли там.
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Re: Много коли станаха вече.
Znam che v shtata Utah fenovete sa napravili parking za letiashti chinii i dokolkoto znam e napalno bezplaten. No za koli ne stava, trabva da doidete s letiashta chinia, ili pone niakakav vid kosmicheski korab 

- Optimist Creed
Джой би ли подпопитала някой от по-отдавна живущите дали е наистина така?JOY написа:На моя паркинг зад блока, място колкото щеш-абсолютно безплатно! Струва ми се, че има коли на него, които изобщо не са в движение от години.
Да не се окаже ,че всеки апартамент си има цанено място и да стане гаф?
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
E това са бели кахъри! На мене не ми разрешават вече да кацам на Дорвал със самолета си,а само на Мирабел! А това летище далече,изън Монртеал и едно препускане по магистралите-мъка ,мъка ти казвамOptimist Creed написа:Дайте идеи за достатъчно евтини паркинги ,ако ще да са извън Монреал.

за шейната ли става въпрос?Optimist Creed написа:където да си оставя зимната кола да чака до следващата зима.
Ще питам консиержа, но съм абсолютно убедена, че можеш да я оставиш без никакъв риск. Има специално резервирани места за живущите, но също и много място, което не може да бъде резервирано за който и да е-цяла една улица, която се използва изключително само като паркинг. Толкова живущи няма.Optimist Creed написа:Джой би ли подпопитала някой от по-отдавна живущите дали е наистина така?JOY написа:На моя паркинг зад блока, място колкото щеш-абсолютно безплатно! Струва ми се, че има коли на него, които изобщо не са в движение от години.
Да не се окаже ,че всеки апартамент си има цанено място и да стане гаф?
- Optimist Creed
monny написа:за шейната ли става въпрос?Optimist Creed написа:където да си оставя зимната кола да чака до следващата зима.

А иначе идеята за зимна и незимна кола е продиктувано от желанието да се пази от солта по-свястната кола.

- Optimist Creed
А защо смяташ ,че е безопасно .Да не набера един грозд тикети докато се усетя ,че са ме взели на мушка?foxxbatter написа:Намираш някой от големите паркинги за телекомютърите по линиите на железницата и си паркираш там возилото. Е наглеждай я от време на време да не хване крака (гуми) и я попремествай.
Имаше едина кола която беше паркирана до Square Decarie до автобусната спирка и така цяла седмица си поемаше по един тикет на ден.После нямаше място за тикети по чистачките и може би са я дигнали.
Резултат - да са му честити 4 - 5 хил. $ на собственика. Лошото обаче е ,че вече не става да излежиш сумата в затвора,а ти ги удържат от бъдещите ти легални приходи.