Завьршвам след 6 месеца
Завьршвам след 6 месеца
Пеивет на всички,
имам нужда от сьвет, как да попьлня пьрвите документи:
В момента имам Бакалавьрска диплома, а след 6 месеца ще имам мастерска степен. Просто ме скьсаха на два изпита миналия семестьр и ще трябва да ги повторя лятото. Мастерската диплома ще я имам кьм ноември 2005.
Как да постьпя по-добре- да подам сега и да кажа, че до интервюто сьм готов с мастер. Ще ми дадат ли точките за мастер.
Или да изчакам докато имам вече мастер-дипломата и тогава да подавам документи.
От онлайн теста не мога да разбера, дали за мен е от толокова голямо значение дали сьм мастер или бакалавьр.
Благодаря предварително за сьветите!
имам нужда от сьвет, как да попьлня пьрвите документи:
В момента имам Бакалавьрска диплома, а след 6 месеца ще имам мастерска степен. Просто ме скьсаха на два изпита миналия семестьр и ще трябва да ги повторя лятото. Мастерската диплома ще я имам кьм ноември 2005.
Как да постьпя по-добре- да подам сега и да кажа, че до интервюто сьм готов с мастер. Ще ми дадат ли точките за мастер.
Или да изчакам докато имам вече мастер-дипломата и тогава да подавам документи.
От онлайн теста не мога да разбера, дали за мен е от толокова голямо значение дали сьм мастер или бакалавьр.
Благодаря предварително за сьветите!
Здравей,
от малкото информация ,която даваш за себе си бих ти казала следното:Според теб основния ти проблем е липсата на магистърска степен,но аз мисля че не е така
.Докато не представиш диплома ,никой няма да ти признае магистърската степен.Приеми че в близките 6 месеца си бакалавър и толкова.Между другото,освен че звучи доста внушително,една магистратура ти носи само 2 точки отгоре,което меко казано е само черешката на сладоледа.Езикът например ти носи 16 точки (или ти отнема толкова),възрастта 10(или по-малко),трудовият стаж също е важен,особено ако е по търсена професия.
И още нещо,кой е казал,че ако сега си подадеш документите,няма да те извикат на интервю преди ноември,когато ти планираш да получиш заветната диплома.Успех
от малкото информация ,която даваш за себе си бих ти казала следното:Според теб основния ти проблем е липсата на магистърска степен,но аз мисля че не е така

И още нещо,кой е казал,че ако сега си подадеш документите,няма да те извикат на интервю преди ноември,когато ти планираш да получиш заветната диплома.Успех

Мерси за бьрзия отоговор, flyfish!
Верно че разликата между бакалавьр и мастер е само 2 точки...
Аз иначе имам 4 години стаж в IT-бранша, ама само на 19часа/седмица и затова не можех да определя, дали тези 2(като мислех, че са повече) точки са решаващи.
Има ли някой опит сьс стажа?
Мерси отново за помощта!
И успех на всички!
Верно че разликата между бакалавьр и мастер е само 2 точки...
Аз иначе имам 4 години стаж в IT-бранша, ама само на 19часа/седмица и затова не можех да определя, дали тези 2(като мислех, че са повече) точки са решаващи.
Има ли някой опит сьс стажа?
Мерси отново за помощта!
И успех на всички!
az imam edin vupros, koito mislja, che moje da pomogne i na dimtzolov.
zachita li se trudov staj natrupan po vreme na uchene? zashtoto imam spomeni, che staj (dori i da si rabotil full time/pulen raboten den) dokato si uchil, ne se zachita, t.e. ne ti se davat tochki za nego.
blagodarja predvaritelno.
zachita li se trudov staj natrupan po vreme na uchene? zashtoto imam spomeni, che staj (dori i da si rabotil full time/pulen raboten den) dokato si uchil, ne se zachita, t.e. ne ti se davat tochki za nego.
blagodarja predvaritelno.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
E tova deto go kaza za staja po vreme na uchene otkude go izmisli!!! Spoko - shtom go pishe v trudovata knijka si e staj. Ti nali ne mislish, che tukashnite kato stanat studenti chakat na mama i na tate - rabotiat kato poludeli, shtot trebva da plashtat ucheneto, naprimer:-)
Na men, naprimer, po-goliamata chast ot trudovia staj mi beshe imenno po vreme na sledvaneto...
A za magistraturata - dnes imashe tema za hora, koito sa minali interviuto sus sredno-specialno. Stiga s tezi magistraturi i bezobrazia - po-vajnoto e da govorish ezika, a vij za tova dumichka ne prochetoh.
Na men, naprimer, po-goliamata chast ot trudovia staj mi beshe imenno po vreme na sledvaneto...
A za magistraturata - dnes imashe tema za hora, koito sa minali interviuto sus sredno-specialno. Stiga s tezi magistraturi i bezobrazia - po-vajnoto e da govorish ezika, a vij za tova dumichka ne prochetoh.
Представителна извадка тип "паплач"

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
A ako imash BAC ot BG tuk ti go priznavat za zavursheno sredno!!!Mark написа:Ako zawyr6i magistar w BG tuk e goliam 6ansa da mu priznajat pone BACbateto написа:За к'во ти е да завършваш и без това тук няма те признаят и ще трябва да започваш отново.Ако ,ще идваш спести си силите ,че ще ти трябват.

Maitap be! I BAC pak ti go priznavat na BAC...Pravete si izvodite...Az udarih kioravoto - ot magistratura me priravniha na 4 godishen bac sus specialnost!!! Sega shte vzema da se napia ot kef...I tepurva me chakat pone 3 godini uchene...
Представителна извадка тип "паплач"