От днес има и скъсани

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
nikola
Обратна връзка:

От днес има и скъсани

Мнение от nikola »

Едни наши познати днес са се мъчили час и половина. Разкарвал ги е из историята и географията на Quebec. Казал им да не му говорят само за Монреал и накрая казал че за съжаление не могат да отидат и ги върнал без право на повторно явяване, а повтаряне на цялата процедура след една година. :(
За съжаление не знаем повече подробности защото в момента са много разстроени, но се надяваме да разберем нещо до няколко дни.
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

ужас...
Изображение
nikola
Обратна връзка:

ло6о

Мнение от nikola »

6ом имате ,даите информация
Аватар
exquisitus

Мнение от exquisitus »

бях казал в преди6на тема - "6те ни земе здравето" - бил съм прав, изглежда, а ? :( :( :( :( :( :( :( :(
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
miliv
Обратна връзка:

Мнение от miliv »

kak moje da gi skasat 4e ne znajat nesto za quebec ili canada
tova da ne e izpit po istorija
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

някакво друго инфо за скъсаните?на колко години са били?какво са работили?какво ниво на френски са заявили и какво са показали?колко пари са показали?
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Re: От днес има и скъсани

Мнение от sasho71 »

nikola написа:
За съжаление не знаем повече подробности защото в момента са много разстроени...
разстроени ли :shock: ? те вместо да се радват, яяя ми дай телефона им да ги развеселя и да им кажа че така си спестяват доста главоболия и нерви на "обетованата" земя. а и с тези 2000$ landing fee дето ще трябва да ги дадат на вятъра, да си завъртят една супер екскурзия до Египет или Европа, та да им остане един хубав спомен :wink:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

:D Учете френски! С история на Квебек или Канада не може да ви скъсат на цяло интервю. Погледнете точковата система 8)
mclvarna

Мнение от mclvarna »

Саше чаках с нетърпение и твоя отзив за това злополучно интервю. Изобщо не ме изненада. Както винаги уверен песимист. Само така.[/quote]
novalexa

Мнение от novalexa »

Здравейте.
И моята приятелка е скъсана :cry: и беше много ядосана. Както беше описано в една друга тема, че господин Оде бил дружелюбен и усмихнат, при тях изобщо не е бил такъв. :evil: Поканили са ги да влязат в 14.00 и ги е държал до 15.15. Говорил е много бързо и я е разкарал почти по всички документи. Накрая й е казал, че не им стигат точките от френския и друго нищо. Не можа да ми обясни дали ги е върнал за доучване или въобще нямат право да се явяват втори път тая година.
Sole

Мнение от Sole »

Abe ne mi se viarva, 4e zaradi istoriata samo 6te gi vyrnat, kak sa bili s frenskia izob6to?to viarno, 4e zavisi i ot nastroenieto mu sigurno, no moje bi drugo ne6to ne e dostigalo, a toj prosto ne e dal nikakvi obiasnenia? kogato biahme na interviu nas sy6to ni pitaha dosta raboti za Quebec kato istoria, geografia, tipi4nite im praznici (ot kyde da gi znam...), a edinstvenia vypros, na kojto uspiah da otgovoria po4ti na nalu4kvane be6e 4e ot sportovete sa naj-silni v hokeia, no minahme uspe6no, edinstvenoto ne6to, koeto kaza kato zabelejka be6e, 4e sykrovi6teto triabva po-seriozno da ponau4i frenski (vse pak ne be6e vode6t, no o4evadno se izloji)
Аватар
exquisitus

Мнение от exquisitus »

novalexa написа:Здравейте.
И моята приятелка е скъсана :cry: и беше много ядосана. Както беше описано в една друга тема, че господин Оде бил дружелюбен и усмихнат, при тях изобщо не е бил такъв. :evil: Поканили са ги да влязат в 14.00 и ги е държал до 15.15. Говорил е много бързо и я е разкарал почти по всички документи. Накрая й е казал, че не им стигат точките от френския и друго нищо. Не можа да ми обясни дали ги е върнал за доучване или въобще нямат право да се явяват втори път тая година.

ako може6 да разбере6 колко и къде са у4или френски и колко са писали, с6те сме ти благодарни...
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

'бах м'аа му тоя е като жена в критическата.....
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
novalexa

Мнение от novalexa »

От миналата година, с голямо прекъсване мисля, ходиха на частни уроци.
Мисля, че си бяха писали и на двамата 5-ци.
Мосюто й е писал на нея 4 и 3, а на него - 0.
petya2004

Мнение от petya2004 »

Zdraveite istam da pitam tezi tvoi priateli te li sa si popalva li dokumentite i ako ne sa ili ako gana e im gi e popalvala molia pi6ete mi li4no sob6tenie. I nie biaxme skasani minalata god i kako se zamislia vigdam pri4inata vav popalvaneto na dok.Mnogo sagalivam az znam mnogo dobre kak se 4uvstvat tezi xora no da ne se ot4aivat.Nie sega 6te kandidatstvame otnovo.Pe6ete pak
Заключено