Едни наши познати днес са се мъчили час и половина. Разкарвал ги е из историята и географията на Quebec. Казал им да не му говорят само за Монреал и накрая казал че за съжаление не могат да отидат и ги върнал без право на повторно явяване, а повтаряне на цялата процедура след една година.
За съжаление не знаем повече подробности защото в момента са много разстроени, но се надяваме да разберем нещо до няколко дни.
бях казал в преди6на тема - "6те ни земе здравето" - бил съм прав, изглежда, а ?
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
nikola написа:
За съжаление не знаем повече подробности защото в момента са много разстроени...
разстроени ли ? те вместо да се радват, яяя ми дай телефона им да ги развеселя и да им кажа че така си спестяват доста главоболия и нерви на "обетованата" земя. а и с тези 2000$ landing fee дето ще трябва да ги дадат на вятъра, да си завъртят една супер екскурзия до Египет или Европа, та да им остане един хубав спомен
Здравейте.
И моята приятелка е скъсана и беше много ядосана. Както беше описано в една друга тема, че господин Оде бил дружелюбен и усмихнат, при тях изобщо не е бил такъв. Поканили са ги да влязат в 14.00 и ги е държал до 15.15. Говорил е много бързо и я е разкарал почти по всички документи. Накрая й е казал, че не им стигат точките от френския и друго нищо. Не можа да ми обясни дали ги е върнал за доучване или въобще нямат право да се явяват втори път тая година.
Abe ne mi se viarva, 4e zaradi istoriata samo 6te gi vyrnat, kak sa bili s frenskia izob6to?to viarno, 4e zavisi i ot nastroenieto mu sigurno, no moje bi drugo ne6to ne e dostigalo, a toj prosto ne e dal nikakvi obiasnenia? kogato biahme na interviu nas sy6to ni pitaha dosta raboti za Quebec kato istoria, geografia, tipi4nite im praznici (ot kyde da gi znam...), a edinstvenia vypros, na kojto uspiah da otgovoria po4ti na nalu4kvane be6e 4e ot sportovete sa naj-silni v hokeia, no minahme uspe6no, edinstvenoto ne6to, koeto kaza kato zabelejka be6e, 4e sykrovi6teto triabva po-seriozno da ponau4i frenski (vse pak ne be6e vode6t, no o4evadno se izloji)
novalexa написа:Здравейте.
И моята приятелка е скъсана и беше много ядосана. Както беше описано в една друга тема, че господин Оде бил дружелюбен и усмихнат, при тях изобщо не е бил такъв. Поканили са ги да влязат в 14.00 и ги е държал до 15.15. Говорил е много бързо и я е разкарал почти по всички документи. Накрая й е казал, че не им стигат точките от френския и друго нищо. Не можа да ми обясни дали ги е върнал за доучване или въобще нямат право да се явяват втори път тая година.
ako може6 да разбере6 колко и къде са у4или френски и колко са писали, с6те сме ти благодарни...
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
От миналата година, с голямо прекъсване мисля, ходиха на частни уроци.
Мисля, че си бяха писали и на двамата 5-ци.
Мосюто й е писал на нея 4 и 3, а на него - 0.
Zdraveite istam da pitam tezi tvoi priateli te li sa si popalva li dokumentite i ako ne sa ili ako gana e im gi e popalvala molia pi6ete mi li4no sob6tenie. I nie biaxme skasani minalata god i kako se zamislia vigdam pri4inata vav popalvaneto na dok.Mnogo sagalivam az znam mnogo dobre kak se 4uvstvat tezi xora no da ne se ot4aivat.Nie sega 6te kandidatstvame otnovo.Pe6ete pak