За пръв път влизам в този форум ...Прочел съм всичко което сте написали и понеже и аз съм кандидат имигрант ..на който вече му е дошло до гуша от "прекрасния" живот в България ,реших преди да направя какъвто и да е опит да имигрирам да задам няколко въпроса на който се надявам да получа отговори

Моята история е по различна ...понеже прецених че не искам да чакам документи една година ..идеята ми е да замина като турист и евентуално там да намеря начин да си узаконя престоя ...имам приятели които са канадски граждани и живеят в Квебек ..Имам думата им да получа покана и подкрепа от тях докато успея (ако успея) да си стъпя на краката ..Особено ме вълнува въпроса дали това е възможен начин да остана там и дали начинанието ми е твърде прибързано и налудничаво ...Но повярвайте ми И СЕКУНДА НЕ ИСКАМ ДА СТОЯ повече тук в България ... Аз съм на 25 години и стремежа ми за живот не се простира само в рамките на София и България ! Искам докато съм млад и неангажиран да променя живота си ..Работя в Интернет Клуб но не мисля да продължавам до пенсия там...Определено английския ми език е добър но френския хич го няма ..Предполагам че ще ми е много трудно но на кой му е лесно в днешно време !?... И все пак пред това да седя като кукувица в БГ и да се чудя как да си платя скапаното парно и да се лишавам от какво ли не ,предпочитам алтернативата да си опитам късмета ...поне няма да ме е яд че ако пропадна ..вината ще си е изцяло моя ..!Искрено подкрепям всеки млад човек който е направил или мисли да направи една от най трудните крачки в живота си ..Да ПРОМЕНИ БЪДЕЩЕТО СИ!
Благодаря на всеки предварително който пречете и отговори на темата ми..без значение с положително или отрицателно мнение!