Току-що се регистрирах... Чудесна дата 31.03.2005, ден преди да падне голямото надлъгване...
Случайно попаднах на този сайт... Накара ме да се замисля, дали да не си пробвам и аз късметчето зад граница...
Аз съм от хората борещи се за въздух всеки ден от своя живот. Остават ми няколко месеца до завършване на висшето си образование, винаги съм била много ангажирана, като малка тренирах, като по-голяма работих през летните ваканции, а след завършването на 12 клас на постоянна работа та до сега...
Давам си сметка, че за тези години трудов стаж би трябвало да съм постигнала повече... да, платих си образованието, помагам на родителите си, разполагам с разни модерни електронни устройства у дома..., но... какво от това...
Вярно, тепърва ще си търся пътя в живота, едва сега започвам да навлизам в него, та аз още не съм направила 25, но като се огледам какво е положението в България ми настръхват косите. Имам брат, който е много добър програмист, работи в банка, взима уж добри пари, но...
Той скоро се обрече на 20 годишно изплащане на една гарсиониера, която беше в трагично състояние... Сега със съпругата му живеят с по-малко от 150 лева за храна на месец ?!?!?
... няма значение...
Мога да изпиша 10 тома негативни истории, но от друга страна тук и камъчетата, които ме препъват си ги обичам...
Аз искам да знам, да се захващам ли с идеята Канада и дали това няма да е бягство и вид предателство към тази земя пропита с кръвта на прадедите ми...
Мисля си - от там също бих могла да помогна да се възроди духа на хората, да се оправи икономическото и моралното им състояние... и т.н., и т.н., но дали като отида там вече ще ми се иска... ?
Дано да успея да си отговоря на хилядите мисли въртящи се в главата ми с подкрепата на този великолепен сайт и хората, които всеки ден го обогатяват...

За сега добре заварили...
Да се захващам ли?