Абе вие наистина май не мислите...За каква завист може да става на въпрос?
Az lichno, ako imah vuzmojnost ne kushta, mi cial samolet bih si nael.....
Да не искаш да кажеш,че не можеш?Аз вече споменах какви са цените и мисля,че е във възможностите на всеки работещ тук да си позволи наем в къща.Няма нищо лошо,само,че най-големият ти месечен разход ще е два пъти по-голям.
Съгласи се,че за един новопристигнал,който няма още работа и едва ли ще има скоро достатъчно доходна такава (може би и да,но нищо не се знае),това е не просто глупаво,а доста глупаво.
И каква наистина фобия гони българина,че някой ще му завиди?
Сега,като завидим на някой си с ник "нямазначение" или какъвто и да е друг,за неизвестната му къща от 250 кв. и леле боже,колко лошо може да стане!Току виж,някой му я взел!
Ах,ах,да не вземеш,Jani,да кажеш подробности за къщата,че знаеш ли тука какви сме гадни и завистливи българи?
И въобще,може "нямазначение" да те е предупредила,но и от още много места ще чуеш подобни предупреждения...По-далече да стоиш от българи,че ще те изядат!
Тц-тц! Лъхало завист...Божееее! Ей,това много ми лъха на България...Имах съседка с мъж митничар и всички изведнъж спряха да говорят с нея,че току-виж си помислила,че някой за нещо и завижда...Не дай бог пък да я попита някой за нещо...
Като ми каже някой да стоя по-далеч от българи,че сме завистливи,само и единствено си правя заключение колко си струва с този човек да се общува...
Егати и комплексите и чудото!