Kaк можем да помогнем на себе си и БЪЛГАРИЯ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
gorko

Мнение от gorko »

В тази тема искам да предизвикам към откровение моите сънародници които са повече от 5 години в Канада. Успелите, всички постигнали някакво около средното ниво и тези въпреки всичко не постигнали нищо но продължаващи да живеят в Канада. Осъзнавам, че ще трябва да разбиете много легенди около самите вас, но въпреки всичко ви призовавам към тази стъпка. [/b]
Аватар
Nilvap
Обратна връзка:

Re: Kaк можем да помогнем на себе си и БЪЛГАРИЯ

Мнение от Nilvap »

gorko написа:В тази тема искам да предизвикам към откровение моите сънародници които са повече от 5 години в Канада. Успелите, всички постигнали някакво около средното ниво и тези въпреки всичко не постигнали нищо но продължаващи да живеят в Канада. Осъзнавам, че ще трябва да разбиете много легенди около самите вас, но въпреки всичко ви призовавам към тази стъпка. [/b]
Аз лично не виждам много връзка между темата и обяснението, но разбира се това си остава мое мнение. Какво всъщност очакваш? Имам предвид как разказа на тези хора очакваш да помогне на България и как на тях или на теб.
Ако очакваш да чуеш много и противоречиви мнения - да това са правилните стъпки, но не виждам какво различно ще кажат от вече изговореното във форума и как ще помогнат на когото и да било.
gorko

Мнение от gorko »

Mного просто. Споделяйки своя опит всеки един от нас. Помага на другия колебаещ да предприеме или остане в България и насочи своето развитие в положителна насока.
ivandi

Мнение от ivandi »

gorko написа:Mного просто. Споделяйки своя опит всеки един от нас. Помага на другия колебаещ да предприеме или остане в България и насочи своето развитие в положителна насока.
I shto pitash kato znaesh otgovora.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
gorko

Мнение от gorko »

Aз знам от опита си в Норвегия. Вие в Канада. Но има хора които нямат опит и рядко пътуват извън България и имат нужда от помощ.

А незнам какъв е отговора!!!!!!!!!!!!!!!
gorko

Мнение от gorko »

Какво стана нещо не ни стиска !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ivandi

Мнение от ivandi »

:) ne e vaprosa da mi stiska, prosto ne mislia che triabva da pochvame otnovo temata deto e stanala 20 stranici v sasednia forum. Inache ima edin uchastnik vav foruma sas signature deto otgovaria na vaprosa ti: "Napravi neshto za rodinata - emigriraj".
Botzo

Мнение от Botzo »

Ми много е лесно:
- на себе си можем да помогнем единствено и само като напуснем БГ
- на БГ вече никой неможе да помогне
bateto

Мнение от bateto »

Успелите да се доближат до някакво средно ниво за Канада за 5 г. се броят на пръсти ,така че отговор на въпроса си не очаквай да получаш тук,виж че всеки ,който работи може да яде е друга работа.
tochica

Мнение от tochica »

и аз ще чакам с интерес да видя мнението на хора , които са били повече от 5 години тук , в друга тема прочетох , че така наречените недоволни от майка Канада или са отскоро или вземат малко пари .
аз попадам явно и в двете категории , защото съм тука от една година и не вземам 1500-2000 на месец , които по мои изчисления биха довели до стандарта ми на живот в България при съответните цени и разходи за страната .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
gorko

Мнение от gorko »

Границата от 5 години е условна. Искам да престанете да знаете всичко, оставете да се получи дискусия.
ivandi

Мнение от ivandi »

Iavno sled 5g. v CA nikoj ne pishe va foruma stoto ili e mnogo dobre, ili e mnogo zle ili ne e veche tuk ili ne mu puka ili.........
A za pomoshti za BG se obarni kam UN ili EU. Moje i da otpusnat neshto. Samo che ste se izgubi po patia.
Stom i ti si se iznesal znachi ti e iasno che opravia niama. A s tezi lozungi "Da pomognem na BG" malko si pozakasnial i si sbarkal misatoto. Triabvashe da se namardash v londonskia club i pri Kiril. Mojeshe da pomognesh, ako ne na BG, pone na sebe si. Vij nikolajcho i milencho kak si pmognaha.

Cheers :beer: :beer: :beer:
gorko

Мнение от gorko »

Сега не мога да продължа дискусията. Но явно не ме разбирате. Друго не разбирам как нямате кирилица, аз на моя комуникатор имам.
След 6 ч. GMT ще бъда в форума.
ivandi

Мнение от ivandi »

Я, и на моя КОМУНИКАТОР имало :D. Ама са забравили да ми напишат буквичките на клавиатурата. Така че пак на латиница я карам пък то кво излиза на твоя комуникатор не знам. И за спането лошо няма. Ще дрмна десетина часа EST, ще хапна една супичка и като ми изветрее биричката ще се включа с нови сили в дискусията за спасяване на България.

Cheers :beer: :beer: :beer:
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

gorko, в Канада съм само от 3 години. Тук постоянно си купувам български храни - един вид стимулирам българския износ. Не веднъж съм споменавала във форума, че моето семейство си пазарува дрехите и обувките от България (държа на надписа "произведено в България") - убедила съм се в качеството на много наши неща. За сега повече от това не мога да направя.
Изображение
Заключено