Kaк можем да помогнем на себе си и БЪЛГАРИЯ
Kaк можем да помогнем на себе си и БЪЛГАРИЯ
В тази тема искам да предизвикам към откровение моите сънародници които са повече от 5 години в Канада. Успелите, всички постигнали някакво около средното ниво и тези въпреки всичко не постигнали нищо но продължаващи да живеят в Канада. Осъзнавам, че ще трябва да разбиете много легенди около самите вас, но въпреки всичко ви призовавам към тази стъпка. [/b]
- Nilvap
- Обратна връзка:
Re: Kaк можем да помогнем на себе си и БЪЛГАРИЯ
Аз лично не виждам много връзка между темата и обяснението, но разбира се това си остава мое мнение. Какво всъщност очакваш? Имам предвид как разказа на тези хора очакваш да помогне на България и как на тях или на теб.gorko написа:В тази тема искам да предизвикам към откровение моите сънародници които са повече от 5 години в Канада. Успелите, всички постигнали някакво около средното ниво и тези въпреки всичко не постигнали нищо но продължаващи да живеят в Канада. Осъзнавам, че ще трябва да разбиете много легенди около самите вас, но въпреки всичко ви призовавам към тази стъпка. [/b]
Ако очакваш да чуеш много и противоречиви мнения - да това са правилните стъпки, но не виждам какво различно ще кажат от вече изговореното във форума и как ще помогнат на когото и да било.

"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
и аз ще чакам с интерес да видя мнението на хора , които са били повече от 5 години тук , в друга тема прочетох , че така наречените недоволни от майка Канада или са отскоро или вземат малко пари .
аз попадам явно и в двете категории , защото съм тука от една година и не вземам 1500-2000 на месец , които по мои изчисления биха довели до стандарта ми на живот в България при съответните цени и разходи за страната .
аз попадам явно и в двете категории , защото съм тука от една година и не вземам 1500-2000 на месец , които по мои изчисления биха довели до стандарта ми на живот в България при съответните цени и разходи за страната .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
Iavno sled 5g. v CA nikoj ne pishe va foruma stoto ili e mnogo dobre, ili e mnogo zle ili ne e veche tuk ili ne mu puka ili.........
A za pomoshti za BG se obarni kam UN ili EU. Moje i da otpusnat neshto. Samo che ste se izgubi po patia.
Stom i ti si se iznesal znachi ti e iasno che opravia niama. A s tezi lozungi "Da pomognem na BG" malko si pozakasnial i si sbarkal misatoto. Triabvashe da se namardash v londonskia club i pri Kiril. Mojeshe da pomognesh, ako ne na BG, pone na sebe si. Vij nikolajcho i milencho kak si pmognaha.
Cheers

A za pomoshti za BG se obarni kam UN ili EU. Moje i da otpusnat neshto. Samo che ste se izgubi po patia.
Stom i ti si se iznesal znachi ti e iasno che opravia niama. A s tezi lozungi "Da pomognem na BG" malko si pozakasnial i si sbarkal misatoto. Triabvashe da se namardash v londonskia club i pri Kiril. Mojeshe da pomognesh, ako ne na BG, pone na sebe si. Vij nikolajcho i milencho kak si pmognaha.
Cheers

Я, и на моя КОМУНИКАТОР имало
. Ама са забравили да ми напишат буквичките на клавиатурата. Така че пак на латиница я карам пък то кво излиза на твоя комуникатор не знам. И за спането лошо няма. Ще дрмна десетина часа EST, ще хапна една супичка и като ми изветрее биричката ще се включа с нови сили в дискусията за спасяване на България.
Cheers

Cheers

- Sneji
- Най-любезен форумец
gorko, в Канада съм само от 3 години. Тук постоянно си купувам български храни - един вид стимулирам българския износ. Не веднъж съм споменавала във форума, че моето семейство си пазарува дрехите и обувките от България (държа на надписа "произведено в България") - убедила съм се в качеството на много наши неща. За сега повече от това не мога да направя.