Dobre doshli!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
bateto

Мнение от bateto »

Първото -вземи една виза за УСА и се поразходи там ,другите сам ще ги откриеш.
HitarPetar

Мнение от HitarPetar »

а на стоо ще кажа само 4е в шегите понякока има много истина
HitarPetar

Мнение от HitarPetar »

то4но това мисля и да направиа до ниаколко месетса да ида до там
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Ах, тази лоша Канада...
И този гаден Квебек, дето местните жители не се хванат да научат български, а ни мъчат да говорим техния език - не ги е срам!!!
Възмутен съм!!!!
Виж, културата в добрата стара Европа е друго нещо, бил съм там 15-37 пъти, много ме уважават като българин, там много тачат чужденците, особено от Източна Европа, мдааа...
Люлин-7, дръж се, идемммм!!!!
То вярно, че тук тревицата свободно циркулира на пазара, ама, друже, що ти трябва да я опитваш и после да пишеш из форума :?:
:D :D :D :D :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
HitarPetar

Мнение от HitarPetar »

Аз от Канада не се оплаквам от 3 месетса сам тука искарвам си разходите - не сам на помощи - мислаи до една година да запиша и за магистар кам макгил - 4ак после ще кажа дали ми харесва или не
HitarPetar

Мнение от HitarPetar »

ивхаиду не разбрах кам кого се обращаш ама ако е към мен аз не пуша абсолютно нищо - за сведение само
huba

Мнение от huba »

HitarPetar написа:ивхаиду не разбрах кам кого се обращаш ама ако е към мен аз не пуша абсолютно нищо - за сведение само
Tи ся, кат гузен негонен бяга.Иван закача Товариша. :)
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
ivandi

Мнение от ivandi »

HitarPetar написа:Аз от Канада не се оплаквам от 3 месетса сам тука искарвам си разходите - не сам на помощи - мислаи до една година да запиша и за магистар кам макгил - 4ак после ще кажа дали ми харесва или не
Povtariam se ot drugata tema, no ne mislia che si struva da pocvash master. Az mnogo se kefih kato me prieha za aerospatial engineering, no sega razbiram che ne e koj znae kakvo. Osven ako ne iskash da pravish kariera v uni-to. A v tozi sluchaj bi triabvalo da se orientirash kam doctorat, post-doctorat i posle ako si goliam kasmetlia i mnogo kadaren sled 10g. da poluchish postojanno miasto za prepodavatel. Za rabota, pone ot tova, koeto vijdam dosega poziciite s master sa kat. Iziskva se mnogo staj i kvo li ne oste. Ako si injener (mashinen, electro ili stroitelen) spored men pone e po-dobre da se orientirash kam vlizane v ordera. No tova e momentnoto polojenie, pone za men. Kato vliaza vav shibanata orda ne znam kakvo shte se poluchi.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
HitarPetar

Мнение от HitarPetar »

Благодаря за съвета иванди, ще го обмисля и ще видя каво ще правя
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

HitarPetar написа:ивхаиду не разбрах кам кого се обращаш ама ако е към мен аз не пуша абсолютно нищо - за сведение само
Не е към теб, Хитър Петре :D , а към Другаря...
Пък то да си пушиш няма лошо - по цигарка с ракийка и салатка - уха!!!
:D :D :D :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
monny

Re: Dobre doshli!

Мнение от monny »

не съм от заслепените подръжници на канада
но тук забелязвам много добри неща

Tovarish написа:I vse pak policiqta nqma da propusne da vi globi za nepodstrigana treva v gradinata vi pred ku6tata vi,
колко много ми се иска и в българия да бъде така
Tovarish написа: ili puk da napravim edno "sustezanie po nadpivane s bira" v 6atrata specialno prednazna4ena za tova.
че какво лошо има в това
Tovarish написа: ili puk s mnogo kusmet mojete da si namerite rabota kato shofior na TIR
батето твърди друго, че има работа за целия китайски народ, и се изкарват добри пари
а срамна работа няма, има добре платена и лошо платена
останалото е въпрос на предпочитание и на евтин снобизъм
Tovarish

Мнение от Tovarish »

:? Abe az si znaeh i ot predi, ama ne bqh siguren... e sega ve4e vsi4ko si izqsnih. Dosta sa smotani po golqmata 4ast ot vas.

Na men li4no canada mi vze pove4e ot tova koeto mi dade. Polovinata ot vas samo ironizirat i ni6to ne razbirat. Vqrno e 4e samo se povtarqm, ama kato ste si selqn4eta nevideli grad i Montreal vi e rai... kisnete po 3 godini na social i v toq glupav forum! Stra6en jivot! :P
Ama vse pak nezabravqite 4e ne vsi4ki se stremqt kum tva...
Песимиста: "Е, по-лошо от това не може"
Оптимиста: "Ааааа Може,може" - и заминал за Canada
Godis

Мнение от Godis »

Другарю ти май си мазохист - иначе не може да се обясни писането ти в този форум и отъркването ти с нас .... смотаните.
Но ние сме си садисти и се радваме, че продължаваш да ни отговаряш...сладка болка а?
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

:mrgreen: колко ли ще се разтегли локума този път
todor73

Мнение от todor73 »

Tovarish написа::? Abe az si znaeh i ot predi, ama ne bqh siguren... e sega ve4e vsi4ko si izqsnih. Dosta sa smotani po golqmata 4ast ot vas.

Na men li4no canada mi vze pove4e ot tova koeto mi dade. Polovinata ot vas samo ironizirat i ni6to ne razbirat. Vqrno e 4e samo se povtarqm, ama kato ste si selqn4eta nevideli grad i Montreal vi e rai... kisnete po 3 godini na social i v toq glupav forum! Stra6en jivot! :P
Ama vse pak nezabravqite 4e ne vsi4ki se stremqt kum tva...
protiv principite mi e da prastam niakogo v bg, ama s GRAJDANI ot lulin25 kato teb :D , kqf ti e problema be chovek, pari za bilet li niamash ... znam che e iztqrkano :lol:
Заключено