Dobre doshli!
-
-
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Ах, тази лоша Канада...
И този гаден Квебек, дето местните жители не се хванат да научат български, а ни мъчат да говорим техния език - не ги е срам!!!
Възмутен съм!!!!
Виж, културата в добрата стара Европа е друго нещо, бил съм там 15-37 пъти, много ме уважават като българин, там много тачат чужденците, особено от Източна Европа, мдааа...
Люлин-7, дръж се, идемммм!!!!
То вярно, че тук тревицата свободно циркулира на пазара, ама, друже, що ти трябва да я опитваш и после да пишеш из форума
И този гаден Квебек, дето местните жители не се хванат да научат български, а ни мъчат да говорим техния език - не ги е срам!!!
Възмутен съм!!!!
Виж, културата в добрата стара Европа е друго нещо, бил съм там 15-37 пъти, много ме уважават като българин, там много тачат чужденците, особено от Източна Европа, мдааа...
Люлин-7, дръж се, идемммм!!!!
То вярно, че тук тревицата свободно циркулира на пазара, ама, друже, що ти трябва да я опитваш и после да пишеш из форума

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
-
-
Povtariam se ot drugata tema, no ne mislia che si struva da pocvash master. Az mnogo se kefih kato me prieha za aerospatial engineering, no sega razbiram che ne e koj znae kakvo. Osven ako ne iskash da pravish kariera v uni-to. A v tozi sluchaj bi triabvalo da se orientirash kam doctorat, post-doctorat i posle ako si goliam kasmetlia i mnogo kadaren sled 10g. da poluchish postojanno miasto za prepodavatel. Za rabota, pone ot tova, koeto vijdam dosega poziciite s master sa kat. Iziskva se mnogo staj i kvo li ne oste. Ako si injener (mashinen, electro ili stroitelen) spored men pone e po-dobre da se orientirash kam vlizane v ordera. No tova e momentnoto polojenie, pone za men. Kato vliaza vav shibanata orda ne znam kakvo shte se poluchi.HitarPetar написа:Аз от Канада не се оплаквам от 3 месетса сам тука искарвам си разходите - не сам на помощи - мислаи до една година да запиша и за магистар кам макгил - 4ак после ще кажа дали ми харесва или не
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
-
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Не е към теб, Хитър ПетреHitarPetar написа:ивхаиду не разбрах кам кого се обращаш ама ако е към мен аз не пуша абсолютно нищо - за сведение само

Пък то да си пушиш няма лошо - по цигарка с ракийка и салатка - уха!!!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Re: Dobre doshli!
не съм от заслепените подръжници на канада
но тук забелязвам много добри неща
а срамна работа няма, има добре платена и лошо платена
останалото е въпрос на предпочитание и на евтин снобизъм
но тук забелязвам много добри неща
колко много ми се иска и в българия да бъде такаTovarish написа:I vse pak policiqta nqma da propusne da vi globi za nepodstrigana treva v gradinata vi pred ku6tata vi,
че какво лошо има в товаTovarish написа: ili puk da napravim edno "sustezanie po nadpivane s bira" v 6atrata specialno prednazna4ena za tova.
батето твърди друго, че има работа за целия китайски народ, и се изкарват добри париTovarish написа: ili puk s mnogo kusmet mojete da si namerite rabota kato shofior na TIR
а срамна работа няма, има добре платена и лошо платена
останалото е въпрос на предпочитание и на евтин снобизъм

Na men li4no canada mi vze pove4e ot tova koeto mi dade. Polovinata ot vas samo ironizirat i ni6to ne razbirat. Vqrno e 4e samo se povtarqm, ama kato ste si selqn4eta nevideli grad i Montreal vi e rai... kisnete po 3 godini na social i v toq glupav forum! Stra6en jivot!

Ama vse pak nezabravqite 4e ne vsi4ki se stremqt kum tva...
Песимиста: "Е, по-лошо от това не може"
Оптимиста: "Ааааа Може,може" - и заминал за Canada
Оптимиста: "Ааааа Може,може" - и заминал за Canada
protiv principite mi e da prastam niakogo v bg, ama s GRAJDANI ot lulin25 kato tebTovarish написа:Abe az si znaeh i ot predi, ama ne bqh siguren... e sega ve4e vsi4ko si izqsnih. Dosta sa smotani po golqmata 4ast ot vas.
Na men li4no canada mi vze pove4e ot tova koeto mi dade. Polovinata ot vas samo ironizirat i ni6to ne razbirat. Vqrno e 4e samo se povtarqm, ama kato ste si selqn4eta nevideli grad i Montreal vi e rai... kisnete po 3 godini na social i v toq glupav forum! Stra6en jivot!![]()
Ama vse pak nezabravqite 4e ne vsi4ki se stremqt kum tva...