6ofiorska knijka?
6ofiorska knijka?
interesuva me vaprosa s legalizaciata na knijkata za 6ofirane i za otdelnite kategorii dali ne6to se priznava i dali saslojni izpitite za neznae6tite frenski.
blagodaria predvaritelno i se izvinaiavam ako se povtaria pitaneto mi.
blagodaria predvaritelno i se izvinaiavam ako se povtaria pitaneto mi.
And she became one, not to be your business - remove, remove.
Petko,
vchera me skusaha na listovkite tochno zaradi ezika.Pravilata gi znam idealno, no vuprosite sa malko zavurtiani/ako ne ti e dobur ezika/ i prosto ne razbrah kakvo me pitat.
Tuk nikakvi knijki ne se priznavat i ne vajat.
Inache v Ontario cenata e 85$, a ako te skusat na sledvashtoto iaviavane/to e kogato si poiskash..moje i na drugia den/ plashtash 10$.
Tova sa pravilata i ne praviat izkluchenia.Vupreki, che izpitvashtata, koiato stoeshe dokato podpulvah testa mi podskaza na 2 puti.
Uspeh!
vchera me skusaha na listovkite tochno zaradi ezika.Pravilata gi znam idealno, no vuprosite sa malko zavurtiani/ako ne ti e dobur ezika/ i prosto ne razbrah kakvo me pitat.
Tuk nikakvi knijki ne se priznavat i ne vajat.
Inache v Ontario cenata e 85$, a ako te skusat na sledvashtoto iaviavane/to e kogato si poiskash..moje i na drugia den/ plashtash 10$.
Tova sa pravilata i ne praviat izkluchenia.Vupreki, che izpitvashtata, koiato stoeshe dokato podpulvah testa mi podskaza na 2 puti.
Uspeh!
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Pri nas niama komputri...samo listovki davat.
To ako ima kartinki ste e super, ama niama i tova precakva rabotata.Sledvashtata sedmica ste si poiskam i ruska listovka ta da cheta i gledam ot dvete puk kakvoto ste da stava.
To ako ima kartinki ste e super, ama niama i tova precakva rabotata.Sledvashtata sedmica ste si poiskam i ruska listovka ta da cheta i gledam ot dvete puk kakvoto ste da stava.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
S teoriata problema e nikakav. Namirash si CD-to s vaprosite, minavash go dva pati i si gotov. CD-to e na fr i na en. Az si minah izpita na english za 20min (mnoooo bavni tia PC-ta v saaq-to be). Ama posle pochva edno iskane na bumagi. Prevod na knijka sertificat za selekcia, potvarjdenie za premanent resident i t.n. I estestveno data za sreshta za sled mesec i polovina. Za prevoda se obajdash na 1-888-288-1852, jenata e balgarka, prashtash si scan na knijkata po e-mail i si poluchavash prevoda sled 2-3dni, prashtash $50 s check ili poshtenski zapis.
Za tezi deto ste barzat da me popraviat:
Ot dekemvri 2004 mejdunarodnite knijki ot BG ne vajat. Triabva prevod.
Za tezi deto ste barzat da me popraviat:
Ot dekemvri 2004 mejdunarodnite knijki ot BG ne vajat. Triabva prevod.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Mi ako niamash prevod, triabva da karash kursa ot nachalo. T.e. knijkata ne ti se priznava. Pak povtariam, tova e ot dekemvri 2004. Az v momenta se vodia uchenik, shtoto kato otidoh na teoretichnia niamah prevod. Imam sreshta za 18.04. da si zanesa prevoda i vsichkite ostanali bumagi za da me pusnat na praktikata.taralej написа:I ako imam prevod kakvo pechelia?
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
ivandi написа:Mi ako niamash prevod, triabva da karash kursa ot nachalo. T.e. knijkata ne ti se priznava. Pak povtariam, tova e ot dekemvri 2004. Az v momenta se vodia uchenik, shtoto kato otidoh na teoretichnia niamah prevod. Imam sreshta za 18.04. da si zanesa prevoda i vsichkite ostanali bumagi za da me pusnat na praktikata.taralej написа:I ako imam prevod kakvo pechelia?
Dobre de az si napravih mejdunarodna knijka,koqto si e napravo na frenski.Pravilno li sam postapil?
- bis
- Обратна връзка:
abe vie zasto ne chetete kato se iska da vi se pomogne.
Ivandi niakolko puti e napisal za mejdunarodnata knijka - ot tazi godina ne vaji - nisto che e na frenski.
Tuka nisto ne vaji ZAPOMNETE go.
Prevod tuk v suiuza na prevodachite, tel koito ivandi e dal e na prevodachka vuv Vancouver, za neia znaem.
A triabva da svikvate - vsichko e napraveno za pari, ei za tova iskat tukashen prevod.
Ta niama smisul da davate 12lv. beshe za mejdunarodna knijka.
Tuk snachale.
Ivandi niakolko puti e napisal za mejdunarodnata knijka - ot tazi godina ne vaji - nisto che e na frenski.
Tuka nisto ne vaji ZAPOMNETE go.
Prevod tuk v suiuza na prevodachite, tel koito ivandi e dal e na prevodachka vuv Vancouver, za neia znaem.
A triabva da svikvate - vsichko e napraveno za pari, ei za tova iskat tukashen prevod.
Ta niama smisul da davate 12lv. beshe za mejdunarodna knijka.
Tuk snachale.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
- bis
- Обратна връзка:
Ti maj ne razbirash.eviton написа:Abe jena ti mai ne 4ete6Knijkata si e na frenski-ORIGINAL !!Za kakvo da mi q prevejdat
![]()
![]()
Pitam ima li razlika dali 6te ida s takav tip knijka ili da otida s izdadenat mi v Bg,no s frenski prevod
I nie si biahme s mejdunarodni knijki - ne stava. Tova e Cnada. Triabva da go razbersh. I s prevod ot Bg ne stava. Stava samo s prevod ot tuk t.e.mestata koito TE sa ti kazali che sa otorizirani.
Mnogo ritahme sreshtu rajena, i dokato osuznaem che nashite logichni razbirania tuk ne vurviat.
Tuk logika niama. IMA PRAVILA. i AKO NE GI SPAZVASH SAMO SI HABISH NERVITE.
Pevod na BG knijkata tuk ot otorizirania prevodach - Ivandi e kazal koi e edin ot tia.
Ako idesh s bg knijka ili prevod ot bg ili mejdunarodna - si gubish datata za izpit dokato ne izpulnish gorepisochenoto.
Probvaj.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.