какви въпроси се задават на интервюто

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
marielkata

какви въпроси се задават на интервюто

Мнение от marielkata »

Чета, че някой научил въпросите за интервюто на изуст. Но какви точно въпроси се задават? На нас ни изпратиха писмо, с което искаха да им представим документ за 200 часа френски. В момента учим усилено, но малко трудно ни се отдава. Двамата със съпруга ми работим и не ни остава много време. Не съм учила този език никога и не мога да говоря спокойно. Моля за помощ хора, които могат да ме ориентират горе-долу какви въпроси се задава, поне някои от тях да наблегнем и да научим. Благодарим
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Прочети статиите от портала на форума относно интервюто - ТУК. Има публикувани 212 въпроса от Роси и Боби.
Посочи някакъв е-майл за да може да ти се изпращат файлове с въпросници, които са изготвени от някои от съфорумците.
Аз също имам такива, но не е възможно да пейстна тук няколкостотин въпроса.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
marielkata

Мнение от marielkata »

Можете да ми пишете на marielkata@yahoo.com
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

А-аа, и аз искам тези файлове.
Последно промяна от Jeeves на Вто Сеп 27, 2005 3:29 am, променено общо 1 път.
fart

Re: какви въпроси се задават на интервюто

Мнение от fart »

marielkata написа:Чета, че някой научил въпросите за интервюто на изуст. Но какви точно въпроси се задават? На нас ни изпратиха писмо, с което искаха да им представим документ за 200 часа френски. В момента учим усилено, но малко трудно ни се отдава. Двамата със съпруга ми работим и не ни остава много време. Не съм учила този език никога и не мога да говоря спокойно. Моля за помощ хора, които могат да ме ориентират горе-долу какви въпроси се задава, поне някои от тях да наблегнем и да научим. Благодарим
Вчера в близка тема са дадени линкове :idea:
Много пъти съм се чудил какви хора сте, хем ви мързи а на всичкото отгоре не ви е срам да го заявите публично 8)
boogie_man

Ето и моя мейл.

Мнение от boogie_man »

Linko написа:Прочети статиите от портала на форума относно интервюто - ТУК. Има публикувани 212 въпроса от Роси и Боби.
Посочи някакъв е-майл за да може да ти се изпращат файлове с въпросници, които са изготвени от някои от съфорумците.
Аз също имам такива, но не е възможно да пейстна тук няколкостотин въпроса.

Линко, и аз искам файлове с въпроси от интервютата. Ето мейла ми: boogie_man@abv.bg
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Е що лишавате останалата аудитория от конспекта за интервюто!? Не е ли по-разумно да се направи отделна тема с линкове или нещо подобно? Според мен това е болната тема на голяма част от съфоруmците.
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Ама вие сте много интересни хора :? На Линко не му е работа да изпраща никакви файлове, човека си е направил труда да ви упъти с линк ... то е много трудно да кликнеш на линка и да четеш. :o
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.