какви въпроси се задават на интервюто
-
какви въпроси се задават на интервюто
Чета, че някой научил въпросите за интервюто на изуст. Но какви точно въпроси се задават? На нас ни изпратиха писмо, с което искаха да им представим документ за 200 часа френски. В момента учим усилено, но малко трудно ни се отдава. Двамата със съпруга ми работим и не ни остава много време. Не съм учила този език никога и не мога да говоря спокойно. Моля за помощ хора, които могат да ме ориентират горе-долу какви въпроси се задава, поне някои от тях да наблегнем и да научим. Благодарим
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Прочети статиите от портала на форума относно интервюто - ТУК. Има публикувани 212 въпроса от Роси и Боби.
Посочи някакъв е-майл за да може да ти се изпращат файлове с въпросници, които са изготвени от някои от съфорумците.
Аз също имам такива, но не е възможно да пейстна тук няколкостотин въпроса.
Посочи някакъв е-майл за да може да ти се изпращат файлове с въпросници, които са изготвени от някои от съфорумците.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
-
Можете да ми пишете на marielkata@yahoo.com
А-аа, и аз искам тези файлове.
Последно промяна от Jeeves на Вто Сеп 27, 2005 3:29 am, променено общо 1 път.
Re: какви въпроси се задават на интервюто
Вчера в близка тема са дадени линкове :idea:marielkata написа:Чета, че някой научил въпросите за интервюто на изуст. Но какви точно въпроси се задават? На нас ни изпратиха писмо, с което искаха да им представим документ за 200 часа френски. В момента учим усилено, но малко трудно ни се отдава. Двамата със съпруга ми работим и не ни остава много време. Не съм учила този език никога и не мога да говоря спокойно. Моля за помощ хора, които могат да ме ориентират горе-долу какви въпроси се задава, поне някои от тях да наблегнем и да научим. Благодарим
Много пъти съм се чудил какви хора сте, хем ви мързи а на всичкото отгоре не ви е срам да го заявите публично

-
Ето и моя мейл.
Linko написа:Прочети статиите от портала на форума относно интервюто - ТУК. Има публикувани 212 въпроса от Роси и Боби.
Линко, и аз искам файлове с въпроси от интервютата. Ето мейла ми: boogie_man@abv.bg
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Ама вие сте много интересни хора
На Линко не му е работа да изпраща никакви файлове, човека си е направил труда да ви упъти с линк ... то е много трудно да кликнеш на линка и да четеш. 

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.