ako moje da pomogne niakoi
ako moje da pomogne niakoi
Ne mojem da se opravim s taia pusta belejka za nastoia6t adres. Daite nekoia poznata lelia, kaka i t.n v ob6tina "mladost" ako moje da sadeistva. Udostoverenieto trebva da e sas zadna data. Edna slujitelka tam mi obiasniava 4e vednaga moje da mi dade udostoverenie, ama s dne6na data, koeto puk ne vaji za dokazvane na sajitelstvo bez brak....
molia pomognete, ako mojete. Blagodaria i izvinete 4e vi zanimavam s li4nite si problemi.
molia pomognete, ako mojete. Blagodaria i izvinete 4e vi zanimavam s li4nite si problemi.
nia
Здревей NIAnia,ние също имахме вашият проблем и след като не успяхме от община "Младост" да извадим док.със задна дата ,пратихме документите след 8 месеца.Уви ,а и много ясно ни беше 4е няма да признаят този срок.....се оженихме и сме едно много щастливо семейство!!
Сега се готвим за наближаващото интервю и си мислим 4е е трябвало по рано да направим тази стъпка.Жалко ,4е не мога да ти бъда полезна в общината.Късмет и много успехи за напред!!!!

"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
ama 4e rabota
blagodaria za otgovora, Suny!
Ama 4e rabota se otvaria sega. Ama kvo da se pravi, nali celta e iasna...
Ama 4e rabota se otvaria sega. Ama kvo da se pravi, nali celta e iasna...
nia
Zdravei, NIAnia.
pyrvo chsetit praznik.
nie imahme syshtiq problem. otidohme do obsthinata i tam ni kazaha, che ne stava. chetoh predi izvestno vreme edna tema, kydeto pisheshe, che v nqkoi obshtini, koito oshte ne sa komputyrizirani, mojelo, no te veche sa rqdkost - po nqkoi sela moje bi.
i nie kato teb tyrsihme poznati, no az reshih, che nqma da lyja za tolkova vajno neshto, zashtoto ako sluchaino razberat, nikoga nqma da ni pusnat.
ta sega na 7 shte skluchvame brak. makar che ima razhodi, struva si. tova e hubavo sybitie.
mai tova e nai-dobroto reshenie, kakto e pisala i Suny, i mnogo drugi syforumci v drugi temi.
mn kysmet ot men.
i slynchev den
d
pyrvo chsetit praznik.
nie imahme syshtiq problem. otidohme do obsthinata i tam ni kazaha, che ne stava. chetoh predi izvestno vreme edna tema, kydeto pisheshe, che v nqkoi obshtini, koito oshte ne sa komputyrizirani, mojelo, no te veche sa rqdkost - po nqkoi sela moje bi.
i nie kato teb tyrsihme poznati, no az reshih, che nqma da lyja za tolkova vajno neshto, zashtoto ako sluchaino razberat, nikoga nqma da ni pusnat.
ta sega na 7 shte skluchvame brak. makar che ima razhodi, struva si. tova e hubavo sybitie.
mai tova e nai-dobroto reshenie, kakto e pisala i Suny, i mnogo drugi syforumci v drugi temi.
mn kysmet ot men.
i slynchev den
d
NIAnia, колкото теми да пускаш още по въпроса - положението няма да се промени :idea:
В живота на един човек всичко е въпрос на степенуване по важност на проблемите които трябва да преодолее.......
Ще съм ти задължена, ако не ми се наложи да чета и 4-тата ти тема с питане отново по този казус защото ставаш банална
Успех!!!!
В живота на един човек всичко е въпрос на степенуване по важност на проблемите които трябва да преодолее.......
Ще съм ти задължена, ако не ми се наложи да чета и 4-тата ти тема с питане отново по този казус защото ставаш банална
Успех!!!!
- Bily T
Аз пак ще отговарям, хора живеем в бг имате следните варианти:
1. Отивате в общината в младост ама не на гишетата където наистина не могат да ви помогнат а при началник на отдел Есграон давате едни пари и ви издават документа със задна дата даже ви вкарват в регистрите със задна дата.
2. Отивате в 9-то районно в люлин там издават за цяла софия удостоверения намирате верния човек и ви пише квото му кажете там са на пишещи машини още (няма компютри няма нищо).
3. Издавате си документ от младост и си поправяте датите - кофти е че при проверка ще лъсне истината т.е. ако направят запитване канадските власти ще им съобщат истинската дата на регистрация.
4. биете тъпана и слушате менделсона.
друго аз не се сещам така, че действайте
1. Отивате в общината в младост ама не на гишетата където наистина не могат да ви помогнат а при началник на отдел Есграон давате едни пари и ви издават документа със задна дата даже ви вкарват в регистрите със задна дата.
2. Отивате в 9-то районно в люлин там издават за цяла софия удостоверения намирате верния човек и ви пише квото му кажете там са на пишещи машини още (няма компютри няма нищо).
3. Издавате си документ от младост и си поправяте датите - кофти е че при проверка ще лъсне истината т.е. ако направят запитване канадските власти ще им съобщат истинската дата на регистрация.
4. биете тъпана и слушате менделсона.
друго аз не се сещам така, че действайте
NO PAIN NO GAIN