ako moje da pomogne niakoi

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
NIAnia

ako moje da pomogne niakoi

Мнение от NIAnia »

Ne mojem da se opravim s taia pusta belejka za nastoia6t adres. Daite nekoia poznata lelia, kaka i t.n v ob6tina "mladost" ako moje da sadeistva. Udostoverenieto trebva da e sas zadna data. Edna slujitelka tam mi obiasniava 4e vednaga moje da mi dade udostoverenie, ama s dne6na data, koeto puk ne vaji za dokazvane na sajitelstvo bez brak....
molia pomognete, ako mojete. Blagodaria i izvinete 4e vi zanimavam s li4nite si problemi.
nia
Suny

Мнение от Suny »

Здревей NIAnia,ние също имахме вашият проблем и след като не успяхме от община "Младост" да извадим док.със задна дата ,пратихме документите след 8 месеца.Уви ,а и много ясно ни беше 4е няма да признаят този срок.....се оженихме и сме едно много щастливо семейство!! :D Сега се готвим за наближаващото интервю и си мислим 4е е трябвало по рано да направим тази стъпка.Жалко ,4е не мога да ти бъда полезна в общината.Късмет и много успехи за напред!!!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
NIAnia

ama 4e rabota

Мнение от NIAnia »

blagodaria za otgovora, Suny!
Ama 4e rabota se otvaria sega. Ama kvo da se pravi, nali celta e iasna...
nia
Dee

Мнение от Dee »

Zdravei, NIAnia.
pyrvo chsetit praznik.
nie imahme syshtiq problem. otidohme do obsthinata i tam ni kazaha, che ne stava. chetoh predi izvestno vreme edna tema, kydeto pisheshe, che v nqkoi obshtini, koito oshte ne sa komputyrizirani, mojelo, no te veche sa rqdkost - po nqkoi sela moje bi.

i nie kato teb tyrsihme poznati, no az reshih, che nqma da lyja za tolkova vajno neshto, zashtoto ako sluchaino razberat, nikoga nqma da ni pusnat.

ta sega na 7 shte skluchvame brak. makar che ima razhodi, struva si. tova e hubavo sybitie.

mai tova e nai-dobroto reshenie, kakto e pisala i Suny, i mnogo drugi syforumci v drugi temi.

mn kysmet ot men.
i slynchev den
d
rusev
Обратна връзка:

Мнение от rusev »

I nie reshixme problema sas skluchvane na brak . Bse oshte ne sajaliavame . Taka che niama strashno deistvaite .Uspex. :beer: :beer: :beer:
fuck

Мнение от fuck »

NIAnia, колкото теми да пускаш още по въпроса - положението няма да се промени :idea:
В живота на един човек всичко е въпрос на степенуване по важност на проблемите които трябва да преодолее.......
Ще съм ти задължена, ако не ми се наложи да чета и 4-тата ти тема с питане отново по този казус защото ставаш банална

Успех!!!!
fuck

Мнение от fuck »

NIAnia, извинявам се че грубия тон :oops: но от това което ти написах преди малко не се отказвам.
:idea: Щом толкова държите на личната си свобода, защо не депозирате отделни кандидатури по едно и също време, и да влезете заедно в Канада.

Късмет!!!!!
poli

Мнение от poli »

Здравей, аз съм семейна, но мои познати, които вече са в СА не са и имаха същия проблем. Те доказа съвместно съжителство с печат на блока, в който живеят и подпис на домоуправителя.Мисля,че също става и с договор за наем на жилището.Късмет
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Pone v Canada, dogovor za savmestno naemane na jilishte se priema kato jelyazno dokazatelstvo za savmestno sajitelstvo. Obshta bankova smetka sashto pomaga. Uspeh i samo ne se shashkay, ther is a way.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

Аз пак ще отговарям, хора живеем в бг имате следните варианти:
1. Отивате в общината в младост ама не на гишетата където наистина не могат да ви помогнат а при началник на отдел Есграон давате едни пари и ви издават документа със задна дата даже ви вкарват в регистрите със задна дата.
2. Отивате в 9-то районно в люлин там издават за цяла софия удостоверения намирате верния човек и ви пише квото му кажете там са на пишещи машини още (няма компютри няма нищо).
3. Издавате си документ от младост и си поправяте датите - кофти е че при проверка ще лъсне истината т.е. ако направят запитване канадските власти ще им съобщат истинската дата на регистрация.
4. биете тъпана и слушате менделсона.
друго аз не се сещам така, че действайте
NO PAIN NO GAIN
NIAnia

mersi

Мнение от NIAnia »

Blagodaria za otgovorite.
Fuck, obe6tavam pove4e da ne pitam za tova.
nia
Заключено