Фоторазходка с мен

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Добре завърнала се, Поля. Сега да не вземеш пак да изчезнеш?
Изображение
fart

Мнение от fart »

Браво, JOY радвам се, че си отново сред нас!!!!!!
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Вълнуваща панорамна приказка! Така си разказала всичко, че имах усещането сякаш и аз съм ходила на тази разходка.

Добре дошла при нас! :wave:
Последно промяна от darklady на Вто Фев 15, 2005 5:55 pm, променено общо 1 път.
Невъзможното е предизвикателство!
LaRue

Мнение от LaRue »

Добре дошла отново при нас. :metro:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
HisShadow

Мнение от HisShadow »

E-i :-)
JOY, bash mi e drago :-)

4udia se s kakvo da te zaradvam:

Znaesh li 4e med. sestrite ve4e niama da praviat izpit po frenski - otmeniha go, ostava v sila samo za starshite i glavnite setri

tezi kartinki ne gi slagash samo za da vdignesh trafika na Kurkt4iev, nali ? :-)
huba

Мнение от huba »

Alina написа:Така си е, колкото по-далече от подтискащия мегаполис, толкова по-добре.
Az pak si haresvam megapolisa.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
bateto

Мнение от bateto »

Kakто е казал поета -хора ,къщи ,салтанати.И к'во им харесвате на тез грозни небостъргачи,виж Слънчев Бряг и умри.Ако канадците го видят със сигурност, и как като няма да са вече най великите.
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Joy, ,май имаме и други много сходни занимания освен дремане в парфюмериите :lol: :lol:
Joy

Мнение от Joy »

Благодаря ви! И вие ми липсвахте. :D
Трябва май да благодаря на Лиска,че не ми позволи да се развихря в състояние на аффект,както мога,а напоследък малко ми трябва... :roll: Вярно,че напоследък форума много помагаше да ми прелее чашата,но в интерес на истината тя се пълни другаде,а форума повече ми е помагал,отколкото обратното...
Kaji ot kakwo e prodiktuwano jelanieto ti da spodeli6 s nas tezi snimki: za parwi pat hodi6 dotam ili ne6to drugo?
О,Анито,този маршрут ми е писнал отдавна...Малко по-различна е историята на тези снимки. Истината е,че по-често снимам манджите си,отколкото града... :lol: Някои по-досетливи са видяли къде са качени снимките.Това е един мой любим форум,където се появи едно възторжено впечатление на живееща в Щатите и гостувала в Монреал жена, но без снимки.Реших да поправя това,но не исках това да бъдат кадри, които се виждат на всяка пощенска картичка, а по-живи и реални. И когато вече ги качих, помислих, че сега вече спокойно биха могли да бъдат качени и в нашия форум. Сетих се каква нужда изпитвах да зърна поне с едно око мястото, където отивам преди да пристигна, и реших, че ще бъде интересно за новопристигащите и кандидат-емигрантите за малко по-реалистичен поглед. Отдавна имам намерение да снимам някои по-грозни страни на Монреал,но нямам време...Мисля,че и това би било полезно.

4udia se s kakvo da te zaradvam:

Znaesh li 4e med. sestrite ve4e niama da praviat izpit po frenski - otmeniha go, ostava v sila samo za starshite i glavnite setri
Недей така, бе Сянка,че взех сега да се чудя защо още не са ми пратили постоянното перми. :lol: Знам си аз,че няма за къде да бързам... :D
Joy, ,май имаме и други много сходни занимания освен дремане в парфюмериите
Роси,моите най-интересни попадения ги качвам в дир-а. Тези занимания ми лекуват донякъде стреса, иначе...си плача за Карлуково. :lol:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

JOY написа:...Тези занимания ми лекуват донякъде стреса, иначе...си плача за Карлуково. :lol:
оххх, май заедно натам ще ходим :D
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

JOY, особено ми е драго да те видя отново сред нас! :D :lol: :D Останалото ти го бях писала в писмото и се радвам, че ми отговори.:beer: Надявам се да не ни лишаваш повече от присъствието си във форума...
Колко остана до края на ученето? :)
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Заключено