Фоторазходка с мен
- darklady
- Непокорна
Вълнуваща панорамна приказка! Така си разказала всичко, че имах усещането сякаш и аз съм ходила на тази разходка.
Добре дошла при нас!
Добре дошла при нас!

Последно промяна от darklady на Вто Фев 15, 2005 5:55 pm, променено общо 1 път.
Невъзможното е предизвикателство!
Благодаря ви! И вие ми липсвахте.
Трябва май да благодаря на Лиска,че не ми позволи да се развихря в състояние на аффект,както мога,а напоследък малко ми трябва...
Вярно,че напоследък форума много помагаше да ми прелее чашата,но в интерес на истината тя се пълни другаде,а форума повече ми е помагал,отколкото обратното...
Някои по-досетливи са видяли къде са качени снимките.Това е един мой любим форум,където се появи едно възторжено впечатление на живееща в Щатите и гостувала в Монреал жена, но без снимки.Реших да поправя това,но не исках това да бъдат кадри, които се виждат на всяка пощенска картичка, а по-живи и реални. И когато вече ги качих, помислих, че сега вече спокойно биха могли да бъдат качени и в нашия форум. Сетих се каква нужда изпитвах да зърна поне с едно око мястото, където отивам преди да пристигна, и реших, че ще бъде интересно за новопристигащите и кандидат-емигрантите за малко по-реалистичен поглед. Отдавна имам намерение да снимам някои по-грозни страни на Монреал,но нямам време...Мисля,че и това би било полезно.
Знам си аз,че няма за къде да бързам... 

Трябва май да благодаря на Лиска,че не ми позволи да се развихря в състояние на аффект,както мога,а напоследък малко ми трябва...

О,Анито,този маршрут ми е писнал отдавна...Малко по-различна е историята на тези снимки. Истината е,че по-често снимам манджите си,отколкото града...Kaji ot kakwo e prodiktuwano jelanieto ti da spodeli6 s nas tezi snimki: za parwi pat hodi6 dotam ili ne6to drugo?

Недей така, бе Сянка,че взех сега да се чудя защо още не са ми пратили постоянното перми.4udia se s kakvo da te zaradvam:
Znaesh li 4e med. sestrite ve4e niama da praviat izpit po frenski - otmeniha go, ostava v sila samo za starshite i glavnite setri

Роси,моите най-интересни попадения ги качвам в дир-а. Тези занимания ми лекуват донякъде стреса, иначе...си плача за Карлуково.Joy, ,май имаме и други много сходни занимания освен дремане в парфюмериите

- milla
- Модератор
JOY, особено ми е драго да те видя отново сред нас!
Останалото ти го бях писала в писмото и се радвам, че ми отговори.
Надявам се да не ни лишаваш повече от присъствието си във форума...
Колко остана до края на ученето?

Колко остана до края на ученето?

Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!