Abe zenite se dignaha mnogo s 200K moje6 da si kupi6 samo 4-5 garsonieri i to mizerni ( Stava vapros za Varna i Sofia - 6irok zentyr , to i samo tam si struva ) . Za naemite deto sa po niski v momenta - ne berete grija - 6te se vdignat daje ve4e ima takava tendenzia. Ne iskam da se ishvyrliam no naemyt mi tuk e samo s samo na polovina po visok ot BG. Nomera e da se vlagat parite v dvijenie, a ne sled 3 godini 6toto sled 3 goini 6te se radva6 4e ima6 200K za jili6te sobstveno i niama da se moli6 za zaemi po banki i da jivee6 po naem. Mislete ot sega a ne sled 3 godini. I tuka nai hubavoto e 4e imat starhotni idei koito moje i da stavat za BG sled 3 godini...........eh da misleh taka predi 5 godini sega niama6e da mrazna ot stud v Kanada.
huba написа:Prav si.V Canada klimata e number one. :
това нали не го мислиш сериозно,щото ако е сериозно, почвам да се смея много
Naprotiv, napalno seriozna sam .Predlojenieto mi za Bora Bora otpada. Hodi na nagrevki na kolencata i ramencata v bolnicata.Za predpochitane e spored niakoi.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
България и след 50 години няма да е на нивото на Канада. Общественото съзнание е друго... макар че някой би казал "По добре цар на село..."
huba написа:V Canada klimata e number one. Gospod kat e sazdaval raia e imal za primer Canada.
Северния климат е много по-здравословен.... това е факт! А глобалните климатични промени ще направят първото ти изречение много близо до истината... защото печелившите ще са Сибир и Канада...
vladi написа:Северния климат е много по-здравословен.... това е факт! А глобалните климатични промени ще направят първото ти изречение много близо до истината... защото печелившите ще са Сибир и Канада...
Mda, tova kazvam i az, shte jiveem v raia pone 150 godini. Koito iska 200 miastoto mu e v Sibir.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
До тук четирима с идеи за връщане. Но май само bateto има сериозен план А идеите за инвестиция се въртят само около закупуване на апартаменти. Това не е ли по-скоро рентиерство
Учуди ме това за влагата. Климата в Канада не е ли предимно континентален, т.е. по-сух?
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Абре аз още не съм тръгнал ама се "чудя и не вярвам на ушите си" значи в Канада ще направите 200 бинки за 5-10 години или колкото е там незнам!!!
Та така мисълта ми е, че в канада се правят 100 200 хиляди, а в Бг не
Така излиза.
И тогава защо ще се връщам в Бг и ще си мисля, че тука парите ми ще се умножат!!!???
Az mislia sled 7, 8 godini da se vrushtam v Bulgaria i tova suvsem seriozno.Oshte ne sum reshila kakvo shte pravia...haresva mi i v Kanada, shte se opitam da izvleka nai-dobroto prez tezi 7,8 godini, no ideiata mi e da se vurna v Bg...vuzmojno e da si podnovia staria biznes tam..neznam,no tvurdo mislia da se vrushtam i ne zashtoto tuk ne mi haresva, a zashtoto prekaleno mngoo mi lipsva bulgarskoto..
Аз пък мисля да се преместя някаде другаде, в БГ съм живял доста, тука също се застоях... определено по света има доста по-добри места за живеене от БГ-то и от Канада, не знам защо трябва да се връщаме към места дето вече сме видели.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Ето и моето семеиство сме ресхили да се върнем в БГ .От доста време
проу4ваме нестата и събираме средства.Остават ни оцхте 2 години ,само живи и здрави!Ниамам търпение да дойде момента а до тогава цхте се поразходим из забележителностите тука 4е до сега все ниама жреме :nenam: .
Kpetrov написа:Абре аз още не съм тръгнал ама се "чудя и не вярвам на ушите си" значи в Канада ще направите 200 бинки за 5-10 години или колкото е там незнам!!!
Та така мисълта ми е, че в канада се правят 100 200 хиляди, а в Бг не
Така излиза.
И тогава защо ще се връщам в Бг и ще си мисля, че тука парите ми ще се умножат!!!??? :shock:
praviat se na kredit
edinici sa tezi koito gi praviat s chesten trud i spestiavania i to za kam 10 godini.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Az shte se vrushtam tazi godina.
Planut mi e da si otvoria edna malka fabrika - s 20,000 kato na4alo - ostanalite pari v CHF banka, za "back-up".
S biznes plana - she praia kam $5000 na mesets za 1-ta godina, reinvestiram i t.n.
Ako triabva rushvet - shte butna. Prosto si e 4ast ot biznesa, i e otbeliazan v moiat biznes plan