Към тези които ще се връщат

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

huba написа:Prav si.V Canada klimata e number one. :D :
това нали не го мислиш сериозно,щото ако е сериозно, почвам да се смея много :wink:
dobrolub
Обратна връзка:

Мнение от dobrolub »

Abe zenite se dignaha mnogo s 200K moje6 da si kupi6 samo 4-5 garsonieri i to mizerni ( Stava vapros za Varna i Sofia - 6irok zentyr , to i samo tam si struva ) . Za naemite deto sa po niski v momenta - ne berete grija - 6te se vdignat daje ve4e ima takava tendenzia. Ne iskam da se ishvyrliam no naemyt mi tuk e samo s samo na polovina po visok ot BG. Nomera e da se vlagat parite v dvijenie, a ne sled 3 godini 6toto sled 3 goini 6te se radva6 4e ima6 200K za jili6te sobstveno i niama da se moli6 za zaemi po banki i da jivee6 po naem. Mislete ot sega a ne sled 3 godini. I tuka nai hubavoto e 4e imat starhotni idei koito moje i da stavat za BG sled 3 godini...........eh da misleh taka predi 5 godini sega niama6e da mrazna ot stud v Kanada.
huba

Мнение от huba »

sasho71 написа:
huba написа:Prav si.V Canada klimata e number one. :D :
това нали не го мислиш сериозно,щото ако е сериозно, почвам да се смея много :wink:
Naprotiv, napalno seriozna sam :D :D :D .Predlojenieto mi za Bora Bora otpada. :D :D Hodi na nagrevki na kolencata i ramencata v bolnicata.Za predpochitane e spored niakoi. :D :D :D
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

България и след 50 години няма да е на нивото на Канада. Общественото съзнание е друго... макар че някой би казал "По добре цар на село..."
huba написа:V Canada klimata e number one. :D :D Gospod kat e sazdaval raia e imal za primer Canada. :D :D :beer: :beer:
Северния климат е много по-здравословен.... това е факт! А глобалните климатични промени ще направят първото ти изречение много близо до истината... защото печелившите ще са Сибир и Канада...
huba

Мнение от huba »

vladi написа:Северния климат е много по-здравословен.... това е факт! А глобалните климатични промени ще направят първото ти изречение много близо до истината... защото печелившите ще са Сибир и Канада...
Mda, tova kazvam i az, shte jiveem v raia pone 150 godini. :D :D :D Koito iska 200 miastoto mu e v Sibir. :lol: :lol: :P
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

До тук четирима с идеи за връщане. Но май само bateto има сериозен план :) А идеите за инвестиция се въртят само около закупуване на апартаменти. Това не е ли по-скоро рентиерство :)

Учуди ме това за влагата. Климата в Канада не е ли предимно континентален, т.е. по-сух?
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Абре аз още не съм тръгнал ама се "чудя и не вярвам на ушите си" значи в Канада ще направите 200 бинки за 5-10 години или колкото е там незнам!!!
Та така мисълта ми е, че в канада се правят 100 200 хиляди, а в Бг не
Така излиза.
И тогава защо ще се връщам в Бг и ще си мисля, че тука парите ми ще се умножат!!!??? :shock:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

drifter написа:
Учуди ме това за влагата. Климата в Канада не е ли предимно континентален, т.е. по-сух?
да, това е странното тука- континентален климат с влага като в тропиците :idea:
Yulia

Мнение от Yulia »

Az mislia sled 7, 8 godini da se vrushtam v Bulgaria i tova suvsem seriozno.Oshte ne sum reshila kakvo shte pravia...haresva mi i v Kanada, shte se opitam da izvleka nai-dobroto prez tezi 7,8 godini, no ideiata mi e da se vurna v Bg...vuzmojno e da si podnovia staria biznes tam..neznam,no tvurdo mislia da se vrushtam i ne zashtoto tuk ne mi haresva, a zashtoto prekaleno mngoo mi lipsva bulgarskoto..
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Аз пък мисля да се преместя някаде другаде, в БГ съм живял доста, тука също се застоях... определено по света има доста по-добри места за живеене от БГ-то и от Канада, не знам защо трябва да се връщаме към места дето вече сме видели.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
speedy

Мнение от speedy »

sasho71 написа:
drifter написа:
да, това е странното тука- континентален климат с влага като в тропиците :idea:
Сухо е в прериите. Лятото от Онтарио до Атлантика е влага. Идва от юг, Мексиканския залив.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Jenia71

Мнение от Jenia71 »

Ето и моето семеиство сме ресхили да се върнем в БГ :D .От доста време
проу4ваме нестата и събираме средства.Остават ни оцхте 2 години ,само живи и здрави!Ниамам търпение да дойде момента а до тогава цхте се поразходим из забележителностите тука 4е до сега все ниама жреме :nenam: .

Извинете за кирилизата но ми е осте трудно :oops:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Kpetrov написа:Абре аз още не съм тръгнал ама се "чудя и не вярвам на ушите си" значи в Канада ще направите 200 бинки за 5-10 години или колкото е там незнам!!!
Та така мисълта ми е, че в канада се правят 100 200 хиляди, а в Бг не
Така излиза.
И тогава защо ще се връщам в Бг и ще си мисля, че тука парите ми ще се умножат!!!??? :shock:
praviat se na kredit
edinici sa tezi koito gi praviat s chesten trud i spestiavania i to za kam 10 godini.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
BG-Dude

Мнение от BG-Dude »

Az shte se vrushtam tazi godina.
Planut mi e da si otvoria edna malka fabrika - s 20,000 kato na4alo - ostanalite pari v CHF banka, za "back-up".
S biznes plana - she praia kam $5000 na mesets za 1-ta godina, reinvestiram i t.n.
Ako triabva rushvet - shte butna. Prosto si e 4ast ot biznesa, i e otbeliazan v moiat biznes plan :)

Dont hate the player, hate the game :)
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Абе нали беше лошо да емигрираш гледам събрал си парици и айде на евтината работна ръка :lol:
Заключено