отказ на роднини за посещение-факт

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

отказ на роднини за посещение-факт

Мнение от sasho71 »

от няколко места разбирам за следния проблем при посещение на роднини- значи визата е за 6 месеца, и след като изтече срока има възможност да се удължи с още няколко месеца от тука. САМО че следва изненада- когато родителят се прибере в БГ и след време реши наново да дойде, получава ОТКАЗ :shock: обяснението е било, че визата е била просрочена, че едва ли не той е стоял тук нелегално след шестия месец и нямало значение, че тук е била редовно продължена. на някой да му се е случвало подобно нещо?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Kimba

Мнение от Kimba »

A tezi hora sigurni li sa 4e vizata im e bila za 6 mesetza? Pitam za6toto i az misleh 4e vizata na ba6ta mi e za 6 meset6a, ama dobre 4e navreme vidyahme 4e e samo 4.Podadohme za udaljavane( sroka e ne po kasno ot 1 m ot izti4ane na vizata) i sega vsi4ko e O`K.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Kimba,
точно това е преебавката-от тук няма проблем, удължават му я, ама кат си иде до БГ и реши пак да дойде към Канада в консулството има вероятност да го отрежат. Иначе визата е била за 6 месеца със сигурност, странно защо на баща ти му е само 4 :roll:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

ami na niakoi napravo im otkazvat ot raz....osobenno ako sa po mladi
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Kimba

Мнение от Kimba »

Ami kanadskata logika ponyakoga e mnogo stranna
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Както със всяко нещо, трябва да се играе по тяхните тъпи правила. Затова - първия път не удължавайте и не просрочвайте. Изпратих си майка ми 5 дена преди да и изтече визата макар че бебето ми беше на 8 мес. и ми се отели вола сама. Но сега проблем с визи няма, искат хората да видят че като се каже 6 значи 6, оттам нататък имаш червена точка. Толкова ли е трудно ?
AGeate
Обратна връзка:

Мнение от AGeate »

KolioBalkanski написа:ami na niakoi napravo im otkazvat ot raz....osobenno ako sa po mladi
Na men mi otkazaha viza za pose6tenie na maika mi i brat mi,vapreki 4e imah edin ton dokumenti,kakto ot Canada,taka i ot BG i nai ve4e,4e brat mi e bolen i ne e prepora4itelno da patuva.V otkaza mi pisheshe edinstveno 4e nqkoi si bil re6il 4e ne otgovarqm na iziskvaniata,bez nikakvo drugo obqsnenie.Ne 4e sa mi dlajni,no mai mai si e vqrno 4e ako si po mlad-nqmash shansove.Pisna mi da obikalqm ciala BG v tarsene na firmi.
Molq nqkoi na koito-poznati,rodnini sa vzeli viza 4rez firma da data nqkakvi koordinati.Predvaritelno VI blagodarq!
survivor

Мнение от survivor »

Ами майка ми всеки септември идва, после през зимата и правя удължаване на визата и през лятото си е в БГ. Нова виза още не сме искали (нейната е мнoгoкратна), но продължаванията на визите си ги правят без проблем.
Заключено