отказ на роднини за посещение-факт
отказ на роднини за посещение-факт
от няколко места разбирам за следния проблем при посещение на роднини- значи визата е за 6 месеца, и след като изтече срока има възможност да се удължи с още няколко месеца от тука. САМО че следва изненада- когато родителят се прибере в БГ и след време реши наново да дойде, получава ОТКАЗ
обяснението е било, че визата е била просрочена, че едва ли не той е стоял тук нелегално след шестия месец и нямало значение, че тук е била редовно продължена. на някой да му се е случвало подобно нещо?

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Както със всяко нещо, трябва да се играе по тяхните тъпи правила. Затова - първия път не удължавайте и не просрочвайте. Изпратих си майка ми 5 дена преди да и изтече визата макар че бебето ми беше на 8 мес. и ми се отели вола сама. Но сега проблем с визи няма, искат хората да видят че като се каже 6 значи 6, оттам нататък имаш червена точка. Толкова ли е трудно ?
-
- Обратна връзка:
Na men mi otkazaha viza za pose6tenie na maika mi i brat mi,vapreki 4e imah edin ton dokumenti,kakto ot Canada,taka i ot BG i nai ve4e,4e brat mi e bolen i ne e prepora4itelno da patuva.V otkaza mi pisheshe edinstveno 4e nqkoi si bil re6il 4e ne otgovarqm na iziskvaniata,bez nikakvo drugo obqsnenie.Ne 4e sa mi dlajni,no mai mai si e vqrno 4e ako si po mlad-nqmash shansove.Pisna mi da obikalqm ciala BG v tarsene na firmi.KolioBalkanski написа:ami na niakoi napravo im otkazvat ot raz....osobenno ako sa po mladi
Molq nqkoi na koito-poznati,rodnini sa vzeli viza 4rez firma da data nqkakvi koordinati.Predvaritelno VI blagodarq!