Мисля , че темата ще е интересна за всички , както в Канада така и в БГ .
А стига бе. Това ми прилича на някакво бетонно проклятие.Silistra написа:За какво става вьпрос , повреди ми се радиото в колата 1,5 месецана ремонт , телевизора само 3 седмици
, уредбата близо 2 месеца
, сега принтера е на ниво 4 седмица
. Как стои вьпросьт сьс сервиза при вас , в БГ никога не сьм чакал повече от 3 или 4 дена .
Мисля , че темата ще е интересна за всички , както в Канада така и в БГ .
Ей ся та намразих :noz: Нашата furnace не се е разваляла, как тъй ша викаш "всяка година". Ама думата ми е, че е вече абитуриентка и може да се случи...KolioBalkanski написа:TUK IMA TN. "PLANNED OBSOLECENSE"
planirat koga neshto veche niama da ti varshi rabota ili sled kolko upotrebi dolu gore shte se razvali
kupuvash novo i si svirkash...
a ianche za remontite, otoplitelnia ured se razvalia kaji rechi vsiaka godina...tuk mu vikat furnace.
vzemi sispeedy написа:Ей ся та намразих :noz: Нашата furnace не се е разваляла, как тъй ша викаш "всяка година". Ама думата ми е, че е вече абитуриентка и може да се случи...KolioBalkanski написа:TUK IMA TN. "PLANNED OBSOLECENSE"
planirat koga neshto veche niama da ti varshi rabota ili sled kolko upotrebi dolu gore shte se razvali
kupuvash novo i si svirkash...
a ianche za remontite, otoplitelnia ured se razvalia kaji rechi vsiaka godina...tuk mu vikat furnace.
Глася се да я сменям другата година, та се надявам да се закрепи.KolioBalkanski написа: vzemi si
"service contract" ako e nad 7 godini
nie imame 7 furnaces i pone edna se razvalia
a v nas sme s lachisto otoplenie ta to ne se razvalia
speedy написа:Глася се да я сменям другата година, та се надявам да се закрепи.KolioBalkanski написа: vzemi si
"service contract" ako e nad 7 godini
nie imame 7 furnaces i pone edna se razvalia
a v nas sme s lachisto otoplenie ta to ne se razvalia
А и мобилен телефон не съм чувал някой да си поправя. Хвърляш разваления и взимаш нов. Както се казваше в стария виц за сърбина "ово е стандарт".
А бе личи ли с, че нямам много работа тая сутрин?
В Канада не съм виждал жив човек, който да има телефон за толкова пари - личен а не бизнес. При положение, че има за между нула и двеста долара просто не се виждам как ще изръся толкова за телефонна слушалка.Silistra написа:
Ако струва 550 евро и е на 1м. не zнам би ли го хвьрлил , дисплея го пукнах и ми го смениха zа 50 евро.
Абе Вие голям стандарт имате да хвьрляте всин4ко,
Еееееееееххххххххххх Германия , провинция на Канада..![]()
То и на пералнята се скьса ремакьт ама сам си го смених![]()
![]()
Тел. го купих с 2г. договор за 150$ , но реалната цена е друга , има 2г. гаранция на всичко тук сьс закон , но не важала за дисплеи , аз си бях виновен , или за изпуснат тел. вьв вода и т.н.KolioBalkanski написа:via garancii niamate li?
povecheto neshta tuk imat 1 godina a ako gi kupish s credit card poniakoga cartata dava oshte dna godina
Мдааа, и тук гаранциите не важат, ако скочиш с телефона в басейна или го използваш за лешникотрошачка.Silistra написа:
Тел. го купих с 2г. договор за 150$ , но реалната цена е друга , има 2г. гаранция на всичко тук сьс закон , но не важала за дисплеи , аз си бях виновен , или за изпуснат тел. вьв вода и т.н.