Single
Single
Здарвейте,
от няколко дни чета форума и ми направи впечатление че всички пишат "ние". Има ли разлика в отношението на имиграгионните служби към семейни и към single?
от няколко дни чета форума и ми направи впечатление че всички пишат "ние". Има ли разлика в отношението на имиграгионните служби към семейни и към single?
- estoyanova
- Обратна връзка:
Ако отговаряш на условията нямаш никакъв проблем когато си сам!Всички които заминаха сами са си много добре и на интервютата успяха.Няма клауза според която семействата да минават по-лесно или преди теб защото са семейни.За последното можеш да ми вярваш!Давай смело напред и ще успееш!Желая ти го от сърце! 

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
walker - май не е много добре че си сама - нали за семейни има допълнителни точки, обаче от друга страна, ако си сама можеш да решиш на какви жертви си готова и да си ги правиш бездатипука, докато аз както съм женени с деца - не мога да си позволя да правя грешки и да спя по кашоните под моста....
Ако се върнем на предното ми - то си остава - винаги можеш да хванеш някой канадец - пожелавам ти го - и да си домакинстваш и гледаш деца - така имиграцията май е на-лесна
Обичам те - защо си сама !!!

Ако се върнем на предното ми - то си остава - винаги можеш да хванеш някой канадец - пожелавам ти го - и да си домакинстваш и гледаш деца - така имиграцията май е на-лесна
Обичам те - защо си сама !!!

- drifter
- Обратна връзка:
Walker, браво на теб! Успех в начинанието!
Нека по-компетентните се искажат, но ето и моето мнение:
Каква е разликата дали си сам в България или Канада? Ако имаш приятвли за да им се оплачеш в тежък момент все тая къде си. При толокова много българи в Канада няма начин да нямаш някой приятел, който вече е емигрирал
А иначе, въпреки твърденията за равенство на половете, забелязах из разните статистики, че жените са по-ниско платени от мъжете като цяло. Ако нямаш деца това едва ли ще е голям проблем. Ако имаш ще ти е доста тежко. Също както и в България
Нека по-компетентните се искажат, но ето и моето мнение:
Каква е разликата дали си сам в България или Канада? Ако имаш приятвли за да им се оплачеш в тежък момент все тая къде си. При толокова много българи в Канада няма начин да нямаш някой приятел, който вече е емигрирал

А иначе, въпреки твърденията за равенство на половете, забелязах из разните статистики, че жените са по-ниско платени от мъжете като цяло. Ако нямаш деца това едва ли ще е голям проблем. Ако имаш ще ти е доста тежко. Също както и в България

- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Single
Така е. Аз даже бих я определил като семеен тип емиграция. Разлика в отношението няма според мен. Има разлика в точките.walker_m написа:Здарвейте,

Single авантюристите като нас са малко walker_m. Народа вече се е задомил.

Re: Single
Я стига сте плашили момичето.Аз съм сама с дете и изкарах интервюто и смятам скоро да замина.Не се отчайвай.Да си сам има някои плюсове.
yaiuat написа:Така е. Аз даже бих я определил като семеен тип емиграция. Разлика в отношението няма според мен. Има разлика в точките.walker_m написа:Здарвейте,
от няколко дни чета форума и ми направи впечатление че всички пишат "ние". Има ли разлика в отношението на имиграгионните служби към семейни и към single?![]()
Single авантюристите като нас са малко walker_m. Народа вече се е задомил.![]()
![]()