Single

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
walker_m

Single

Мнение от walker_m »

Здарвейте,
от няколко дни чета форума и ми направи впечатление че всички пишат "ние". Има ли разлика в отношението на имиграгионните служби към семейни и към single?
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Ако отговаряш на условията нямаш никакъв проблем когато си сам!Всички които заминаха сами са си много добре и на интервютата успяха.Няма клауза според която семействата да минават по-лесно или преди теб защото са семейни.За последното можеш да ми вярваш!Давай смело напред и ще успееш!Желая ти го от сърце! :P
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
walker_m

Мнение от walker_m »

Здравейте отново,
честно казано отговорите ви ми харесаха. :-) Но по-скоро трудната част от цялото начинанеие е когато пристигнеш в Канада и си сам. Sara как се справяш? Харесва ли ти там?
chavdar_71

Мнение от chavdar_71 »

walker - най-лесно е да се ожениш за канадка - тогава ти остава еинствено да я накараш да бачка и си готов. Ако и тъщата носи на бачкане, ще можеш да си изтеглиш по-късно и родата и да си отживеете.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Walker,
хвани Сара, тя е тука самичка. :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
walker_m

Мнение от walker_m »

Здравейте,
трябва да уточня, че и аз съм жена, така че предложенията ви не ме устройват. Ако имате други идеи - пишете. :-)
chavdar_71

Мнение от chavdar_71 »

ха ха - тъкмо преди малко постнах на сара в администратор/рангове, че подозирам че се чувства изоставена- тя наистина ли е изоставена от съдбата ???

Горкото момиче, ще я отпиша от списъка си "Близо до ЦЕВТА"

Миличка Сара, не се отчайвай - Накой ден слънцето огрява и КГ (не е началото на КаГеБе)
chavdar_71

Мнение от chavdar_71 »

walker - май не е много добре че си сама - нали за семейни има допълнителни точки, обаче от друга страна, ако си сама можеш да решиш на какви жертви си готова и да си ги правиш бездатипука, докато аз както съм женени с деца - не мога да си позволя да правя грешки и да спя по кашоните под моста....

Ако се върнем на предното ми - то си остава - винаги можеш да хванеш някой канадец - пожелавам ти го - и да си домакинстваш и гледаш деца - така имиграцията май е на-лесна

Обичам те - защо си сама !!! :P :) :D
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Walker, браво на теб! Успех в начинанието!
Нека по-компетентните се искажат, но ето и моето мнение:
Каква е разликата дали си сам в България или Канада? Ако имаш приятвли за да им се оплачеш в тежък момент все тая къде си. При толокова много българи в Канада няма начин да нямаш някой приятел, който вече е емигрирал :)
А иначе, въпреки твърденията за равенство на половете, забелязах из разните статистики, че жените са по-ниско платени от мъжете като цяло. Ако нямаш деца това едва ли ще е голям проблем. Ако имаш ще ти е доста тежко. Също както и в България :)
LaRue

Мнение от LaRue »

walker_m написа:Здравейте,
трябва да уточня, че и аз съм жена, така че предложенията ви не ме устройват. Ако имате други идеи - пишете. :-)
Това в Квебек е нормално, не е необходимо да си прикриваш чувствата :oops: :P
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Single

Мнение от yaiuat »

walker_m написа:Здарвейте,
от няколко дни чета форума и ми направи впечатление че всички пишат "ние". Има ли разлика в отношението на имиграгионните служби към семейни и към single?
Така е. Аз даже бих я определил като семеен тип емиграция. Разлика в отношението няма според мен. Има разлика в точките. :)
Single авантюристите като нас са малко walker_m. Народа вече се е задомил. :beer: :D :beer:
sunwom

Re: Single

Мнение от sunwom »

Я стига сте плашили момичето.Аз съм сама с дете и изкарах интервюто и смятам скоро да замина.Не се отчайвай.Да си сам има някои плюсове.
yaiuat написа:
walker_m написа:Здарвейте,
Така е. Аз даже бих я определил като семеен тип емиграция. Разлика в отношението няма според мен. Има разлика в точките. :)
Single авантюристите като нас са малко walker_m. Народа вече се е задомил. :beer: :D :beer:
walker_m

Мнение от walker_m »

Човек и да не е 100% сигурен преди започване на процедурата, вие определено успявате да го убедите. :-)

Успех на всички.
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

sasho71 написа:Walker,
хвани Сара, тя е тука самичка. :D
хаха... сашо, познай сара как се лови :lol:
walker, ne im obrashtai vnimanie ami si dawai po patia!
Заключено