Detski gradini

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
mimozina

Detski gradini

Мнение от mimozina »

Ima li niakoi, na koito deteto mu da hodi v detska gradina. I vaobshte ima li takiva darjavni, ili s 50% darjavno uchastie. Kogato poiskah d az apisha deteto si v gradina mi obiaviha zverska suma na mesec. Ako iskam da kandidatstvam za sponsorstvo, triabva da rabotia. A pak az im obiasniavam che ne moga da zapochna rabota, shtoto niama na kogo da ostavia deteto. Kak li postapvat drugite v takava situacia?
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Идват в Мтл! :wink:
To Live Is To Die
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

В Монтреал са по 7.5 на ден държавните и са Н1, сиреч на светлинни години пред частните, защото държават им дава доста парички.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
mimozina

Мнение от mimozina »

Dnes mi izpratiha vse pak formuliari za suspendirane, taka che shte razbera kakav procent poema darjavata, ako vaobshte me odobriat.
sasha

smetni sam

Мнение от sasha »

http://www.childcareestimator.gov.bc.ca/

tuk moge da si izchislish sam kakwa pomost bi poluchil ot dargawata.
ako ne rabotish w momenta, mogesh da se pishesh aktiwno tarsesta rabota. togawa imash prawo na detska gradina na polowin den.
mimozina

gf

Мнение от mimozina »

Mnogo blagodaria, vav formuliarite mi pishe che ako ne rabotia shte me vkliuchat v spisak na chakashtite i kogato zapochna rabota, togava shte mi kalkulirat pomoshtta, koiato mogat da mi otpusnat. Toku shto presmetnah i - Total monthly Subsidy Estimate - 0,00$. Inetersno ako rabotia i incominga ni e poveche kak shte otpusnat subsidii?
pumpy

Re: gf

Мнение от pumpy »

mimozina написа:Mnogo blagodaria, vav formuliarite mi pishe che ako ne rabotia shte me vkliuchat v spisak na chakashtite i kogato zapochna rabota, togava shte mi kalkulirat pomoshtta, koiato mogat da mi otpusnat. Toku shto presmetnah i - Total monthly Subsidy Estimate - 0,00$. Inetersno ako rabotia i incominga ni e poveche kak shte otpusnat subsidii?
въпроса е че не работиш и те смятат че можеш сама да сигледаш детето. помощатта е за да те насърчат даси търсиш работа и катоси заета ако нямаш голям дохот както е обикновенно в началото, хората ти помагат да работиш като ти премахват пречката - гледането на детето
mimozina

df

Мнение от mimozina »

Az mnogo dobre shvashtam kakva e ideiata, samo che kato ne rabotia imam oshte po - nisak dohod za da plashtam gradina. A za da sam raboteshta i da podam dokumenti za subsidii deteto tribva da vse pak da e niakade/imam v predvid ne s men na rabota/.
Заключено