Detski gradini
Detski gradini
Ima li niakoi, na koito deteto mu da hodi v detska gradina. I vaobshte ima li takiva darjavni, ili s 50% darjavno uchastie. Kogato poiskah d az apisha deteto si v gradina mi obiaviha zverska suma na mesec. Ako iskam da kandidatstvam za sponsorstvo, triabva da rabotia. A pak az im obiasniavam che ne moga da zapochna rabota, shtoto niama na kogo da ostavia deteto. Kak li postapvat drugite v takava situacia?
smetni sam
http://www.childcareestimator.gov.bc.ca/
tuk moge da si izchislish sam kakwa pomost bi poluchil ot dargawata.
ako ne rabotish w momenta, mogesh da se pishesh aktiwno tarsesta rabota. togawa imash prawo na detska gradina na polowin den.
tuk moge da si izchislish sam kakwa pomost bi poluchil ot dargawata.
ako ne rabotish w momenta, mogesh da se pishesh aktiwno tarsesta rabota. togawa imash prawo na detska gradina na polowin den.
gf
Mnogo blagodaria, vav formuliarite mi pishe che ako ne rabotia shte me vkliuchat v spisak na chakashtite i kogato zapochna rabota, togava shte mi kalkulirat pomoshtta, koiato mogat da mi otpusnat. Toku shto presmetnah i - Total monthly Subsidy Estimate - 0,00$. Inetersno ako rabotia i incominga ni e poveche kak shte otpusnat subsidii?
Re: gf
въпроса е че не работиш и те смятат че можеш сама да сигледаш детето. помощатта е за да те насърчат даси търсиш работа и катоси заета ако нямаш голям дохот както е обикновенно в началото, хората ти помагат да работиш като ти премахват пречката - гледането на дететоmimozina написа:Mnogo blagodaria, vav formuliarite mi pishe che ako ne rabotia shte me vkliuchat v spisak na chakashtite i kogato zapochna rabota, togava shte mi kalkulirat pomoshtta, koiato mogat da mi otpusnat. Toku shto presmetnah i - Total monthly Subsidy Estimate - 0,00$. Inetersno ako rabotia i incominga ni e poveche kak shte otpusnat subsidii?
df
Az mnogo dobre shvashtam kakva e ideiata, samo che kato ne rabotia imam oshte po - nisak dohod za da plashtam gradina. A za da sam raboteshta i da podam dokumenti za subsidii deteto tribva da vse pak da e niakade/imam v predvid ne s men na rabota/.