Kyde da se podgotvim po frenski v Gabrovo za intervuto?
Kyde da se podgotvim po frenski v Gabrovo za intervuto?
Molq Vi da mi dadete speshno info koj moje da ni podgotvi po frenski v Gabrovo za intervuto.
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Kyde da se podgotvim po frenski v Gabrovo za intervuto?
За съжаление френския е доста непопулярен в малките градове.Kras написа:Molq Vi da mi dadete speshno info koj moje da ni podgotvi po frenski v Gabrovo za intervuto.

Най-близкия Алианс Франсез е 43 километра на север. Но може да се готвиш при частен учител и само да се явиш на изпит в Алианса. Ако ти трябва инфо за това, пиши ми ЛС!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Otnosno otgovora na zmeya, mislq che bylgarskata prostastina otnowo si prolicha, za moq radost povecheto bulgari ne popadat pod tozi znamenatel.
Otnosno kursowete po frenski ezik bih iskala da polucha poveche informaciq za nqkoj ot uchitelite na alianca. dali nqkoj ste se syglasi da predpodava chastni uroci, i ako da, srestu kakwo zaplastane? I na mqsto li trqbwa da se hodi?
Otnosno kursowete po frenski ezik bih iskala da polucha poveche informaciq za nqkoj ot uchitelite na alianca. dali nqkoj ste se syglasi da predpodava chastni uroci, i ako da, srestu kakwo zaplastane? I na mqsto li trqbwa da se hodi?