Kyde da se podgotvim po frenski v Gabrovo za intervuto?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Kras

Kyde da se podgotvim po frenski v Gabrovo za intervuto?

Мнение от Kras »

Molq Vi da mi dadete speshno info koj moje da ni podgotvi po frenski v Gabrovo za intervuto.
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Kyde da se podgotvim po frenski v Gabrovo za intervuto?

Мнение от yaiuat »

Kras написа:Molq Vi da mi dadete speshno info koj moje da ni podgotvi po frenski v Gabrovo za intervuto.
За съжаление френския е доста непопулярен в малките градове. :? Дано се уредиш с някои курс в група иначе ще даваш бали спари за частни уроци. Там нямахте ли технически университет. Те не организират ли курсове?
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Най-близкия Алианс Франсез е 43 километра на север. Но може да се готвиш при частен учител и само да се явиш на изпит в Алианса. Ако ти трябва инфо за това, пиши ми ЛС!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
zmeya

Мнение от zmeya »

Sa she ti otgovorim:
Fashtash nekoe shose za izvan grada.Pristigash v parvoto selo i pitash za slamnik. Namirash slamnik, vlizate s jena ti vutre, svaliate gashtite i zapochvate da se obuchavate po frenski-elementarno brato...
nikol

Мнение от nikol »

Otnosno otgovora na zmeya, mislq che bylgarskata prostastina otnowo si prolicha, za moq radost povecheto bulgari ne popadat pod tozi znamenatel.

Otnosno kursowete po frenski ezik bih iskala da polucha poveche informaciq za nqkoj ot uchitelite na alianca. dali nqkoj ste se syglasi da predpodava chastni uroci, i ako da, srestu kakwo zaplastane? I na mqsto li trqbwa da se hodi?
Заключено