vypros:nema pari???
vypros:nema pari???
Zdraveite, bih iskal njakoi da mi razjasni dokumenta za finansite
1. Ako delariram opredelena suma v DCS, ste predstavja bankovo izvlechenie sys syotvetnata suma, no tazi suma ste e za kratko vreme v mojata smetka /dokato izvadja dokumenta/, tyi kato njamam tezi pari. Vyprosa mi e dali TE ste proverjavat nalichnostta na tazi moja smetka. Posle eventualno za intervjuto pak ste napravja taka i ste predstavja vtori takyv document. Lichno az misla che dori TE da iskat da proverat tazi moja smetka tyrgovskite banki njama da im pozvoljat tova! Dali sym prav?
2. Dali njakoi drug moje da garantira che moje da mi dade tezi pari?
3. Nai verojatno njakoi banki sa zapoznati s tezi hvatki specialno za canada koi li sa te?
4. Trjabva li zadyljitelno da imam akademichna spravka zaedno s diplomata, pri polojenie che v diplomata imam vsichkite izpiti zaedno s horariuma na likciite i uprajnenijata.
Blagodarja VI
1. Ako delariram opredelena suma v DCS, ste predstavja bankovo izvlechenie sys syotvetnata suma, no tazi suma ste e za kratko vreme v mojata smetka /dokato izvadja dokumenta/, tyi kato njamam tezi pari. Vyprosa mi e dali TE ste proverjavat nalichnostta na tazi moja smetka. Posle eventualno za intervjuto pak ste napravja taka i ste predstavja vtori takyv document. Lichno az misla che dori TE da iskat da proverat tazi moja smetka tyrgovskite banki njama da im pozvoljat tova! Dali sym prav?
3. Nai verojatno njakoi banki sa zapoznati s tezi hvatki specialno za canada koi li sa te?
4. Trjabva li zadyljitelno da imam akademichna spravka zaedno s diplomata, pri polojenie che v diplomata imam vsichkite izpiti zaedno s horariuma na likciite i uprajnenijata.
Blagodarja VI
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
1. Почти всички така правят. Никой няма право да проверява, това е конфиденциална информация.
2. Не ти трябват никакви гаранти. Просто взимаш пари от приятел, внасяш ги, вадиш референцията, теглиш ги и ги връщаш. Много е просто
3. Не ти трябва да им обясняваш в банката каква е далаверата. Тях не ги интересува какво ще правиш с парите си. Това си е твоя работа.
4. Академична справка не ти трябва щом имаш хорариумите в приложението на дипломата. Само да не забравиш да пратиш преведеното приложение
(че скоро във форума и такъв случай имаше)
Късмет
2. Не ти трябват никакви гаранти. Просто взимаш пари от приятел, внасяш ги, вадиш референцията, теглиш ги и ги връщаш. Много е просто

3. Не ти трябва да им обясняваш в банката каква е далаверата. Тях не ги интересува какво ще правиш с парите си. Това си е твоя работа.
4. Академична справка не ти трябва щом имаш хорариумите в приложението на дипломата. Само да не забравиш да пратиш преведеното приложение

Късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Нина, ти откъде разбра че е задължителна академичната справка
Никъде не го пише. Хората искат да ти видят хорариума, а щом го има в приложението на дипломата какъв е смисъла. Аз не познавам хора, които да са пращали академична справка. Как тогава според теб всички са минали? Извинявай за саркастичния тон, не искам да те обидя, но не разбирам защо си толкова сигурна
Ние също минахме интервюто през месец май без академични справки. Никой не ни поиска такива.
Айде късмет

Ние също минахме интервюто през месец май без академични справки. Никой не ни поиска такива.
Айде късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

- Bimba
нашите пари преседяха няколко часа в банката колкото да ми извадят референцията. За интервюто пак така ще направим.
Що се отнася до обаждането в банката проверяват не колко пари си имал, а дали Изх. № на Референцията отговаря на заведената в с такъв № в банката.
За академичната справка -не е задължителна ако в дипломата е посочен хорариума.Ако обаче там не е посочен тогава ДА иначе от къде др.да видят тази инф.
Успех
Що се отнася до обаждането в банката проверяват не колко пари си имал, а дали Изх. № на Референцията отговаря на заведената в с такъв № в банката.
За академичната справка -не е задължителна ако в дипломата е посочен хорариума.Ако обаче там не е посочен тогава ДА иначе от къде др.да видят тази инф.

Za diplomata, ne ti tribva akademi4na spravka, samo ako ti e poso4ena izri4no v neobhodimite dokumenti. Nie minahme dnes i na myja mi samo mu sveriha diplomata, v neia sa poso4eni ocenki i horarium. Otnosno bankata, moiat syvet e kato izteglish parite da ne si zakrivash smetkata, neia mogat da proveriat dali syshtestvuva. Kysmet
- Дякон Игнатий
Moi chovech,vsichki sa pravi s ifoto nie sashto napravihme tozi piniz,s bankata,NIKOI NIAMA PRAVO DA SLEDI SALDOTO PO SMETKATA TI,OSVEN PRI SPETZ. SLUCHAI(SADEBNO DELO I T.N. ).pROVERIAVAT DALI REFERENCE E TOVA KOETO E I DALI IMA VHOHODIASHT NOMER NA MOLBATA ZA IZDAVANETO I.No ne vinagi se praviat takiva proverki.MOI SAVET - IZPIPAI SI NESHTATA DO RABA NA ZAKONA NE SE BAZIKAI SAS SADBATA.... 
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Re: vypros:nema pari???
1. тази информация е строго конфиденциална! Никоя банка не разгласява сумите по сметките на своите клиенти.митето написа:Zdraveite, bih iskal njakoi da mi razjasni dokumenta za finansite
Blagodarja VI
2. дори да може, но най-добре е сумите да са на твое име!
3. дори да се досетят за какво става въпрос, в никоя банка няма да ти направят проблем - нали си удържат своето за всичките транзакции.
4. според мен не ти е нужна академична справка - на мен никой не ми е искал. Но нищо не ти пречи да си направиш - все за нещо може да ти потрябва някой ден.....
Успех!
pari

1. В нашата банкова система информацията за наличността по сметките е строго лична, например за да получи някоя държавна институция информация трябва прокурорска заповед.
Но тъй като в България всичко е на обратно ще ти кажа за една моя случка.
Вадих си УВЕРЕНИЕ (не банкова референция, която по трудно се вади и се заверява в БНБ) за посолството в САЩ. Но един тъп управител на Местния клон на ОББ след като му се обадили разяснил, че парите ми били само за един ден там, след като му напомних, че това е строго поверителна информация, се уплаши (ако се уплача, че е давал такава информация на случайни хора пред управлението на банката щяха да го уволнят), се обади сам до посолството и им каза, че имам и други сметки и пари.
Винаги си вадя уверения, по-лесни, по-евтини и ги приемат без проблеми, минах цялата процедура с тях.
Канадците не провериха нито едно уверение след това, но смених банката и началника на клона беше също предупреден да не изнася информация, а само да потвръждава истиността на уверението, разбира се ако си познава работата банковия служител и е свестен няма нужда от това.
Успех с процедурата

Живей както желаеш, но не пречи.