Priateli, zashto?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
MechoPuh

Priateli, zashto?

Мнение от MechoPuh »

Az sam unize i umarsen :(
Tova koeto prochetoh poslednite niakolko dni vav foruma e prosto ujasno, dolno i neponiatno za moita psihika. Siankata pokaza istinskoto si litse. Ujasna, tamna i poglashtashta vsichko svetlo i istinsko.
Az sam toleranten chovek. Daje siankata mi beshe simpatichen i go pisheh s glavna bukva. Obache i moeto razbirane ne e bezgranichno. Az ne jelaia da bada chast ot podoben forum. Tova e miasto na koeto edna lichnost e vzela akala na vsichki i samo niakolko choveka se osmeliha da zashtitiat zasegnatia- Plamen.
Sianka, neznam oshte kolko nika shte hacknesh i dali vaobshte mojesh da hack-vash nikove (chak pak tolkova da si dobar :roll: ), no iskam da ti kaja niakolko neshta (obicham spihologiata kato nauka i sega shte razberesh zashto):
1. Ti si bez detsa i na vazrast v koiato s vseki izminal den e vse po-trudno da imash svoi. Samo mnogo bolen chovek moje da napishe tova, koeto ti satvori za dashteriata na Kuma Lisa i za poslednia biser kam detsata na Plamen. Shte ti dam edin savet- ne obviniavai drugite i ne si go izkarvai na tehnite detsa. Zapali svesht i se pomoli na boga. Taka praviat normalnite hora. Akoi tova ne pomogne- osinovi si. Ima hiliadi detsa nujdaeshti se ot tvoiata obich i griji.
2. Trudno kontaktuvash i v normalnia jivot si svit, pochti nezabelejim pridatak kam klaviaturata si. Chustvash se silen samo v internet.
....ima i oshte, no ne smiatam che si struva. neznam kakvo ti e, priateliu, no ti ubi viarata mi che bulgarite sme svestni hora. Vidiah i saita...uma mi ne pobira kolko mnogo vreme si otdelil v zlobata si da diskriminirash edin chovek. Drugoto koeto mi stana interesno e zashto si reshil che i ostanalite ot foruma sa pederasi che daje i si slojil link kam bgcanada.com...sianka, druje, i az mrazia niakoi hora, no tvoeto e tejka bolest. pazi se i idi na doktor. Ne se zaiajdam, prosto naistina smiatam che e dobre da se nauchish da podtiskash emotsiite si. Inache jivota ti shte stane ad.
I nakraia iskam da kaja na vsichki vi, che za mene uchastieto tuk prikluchi. Ne vijdam zashto triabva da bada chast ot tozi forum kadeto samo 2-3 se izpraviha v zashtita na choveka, koito se opita (nadiavam se da si e vzel pouka) da vi dari neshto istinsko i svetlo. Vie ne go zalujavate. az sashto. Iskah da se izkaja na podhodiashtoto miasto i da tsitiram dumite na siankata za detsata na Plamen, no uvi, iavno i toi ne eizdarjal i gi e iztril. Ne go vinia. I taka. Sorry za dalgia posting, no kato za posledno shte me iztarpite. Dano osaznavate kakvo ste na pat da zagubite. Gospod da vi pazi ot senki i internet "spetsialisti". :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry:
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

mecho ne vijdam zashto tolkova kraino - zashto triabva vsichki da pishem i da chetem prostotiite na siankata - ami bolen e be... to ima dostatachno psihiatrii tuk - moje link da pusnem ako traibva.

kolkoto poveche mu pishesh na toia psihiasalia - tolkova po-zle. zatova povecheto nishto ne sme pisali kadeto toi e pisal poslednite dni.
vsichki biahme potreseni... i ignorirahme!

i mnogiznstvoto biahme v podkrepa na Plamen!

i po moe mnenie edno takova napuskane niama da pomogne s nishto - znam che chovek se umoriava ot prostotii, no triabva da se prodaljava - tova e kato imigraciata v nachaloto - borba, spad, pobedka, zaguba, no prodaljavash napred...

ti beshe toia koito reagira s kontra na vsichki deto napuskat - haide po-s vejo! vajnoto e dobroto da pobedi, a ne tamnite sili :lol:

ostanete si sas zdrave!
botzovtori

Re: Priateli, zashto?

Мнение от botzovtori »

MechoPuh написа:Az sam unize i umarsen :(
Tova koeto prochetoh poslednite niakolko dni vav foruma e prosto ujasno, dolno i neponiatno za moita psihika. Siankata pokaza istinskoto si litse. Ujasna, tamna i poglashtashta vsichko svetlo i istinsko.
Az sam toleranten chovek. Daje siankata mi beshe simpatichen i go pisheh s glavna bukva. Obache i moeto razbirane ne e bezgranichno. Az ne jelaia da bada chast ot podoben forum. Tova e miasto na koeto edna lichnost e vzela akala na vsichki i samo niakolko choveka se osmeliha da zashtitiat zasegnatia- Plamen.
Sianka, neznam oshte kolko nika shte hacknesh i dali vaobshte mojesh da hack-vash nikove (chak pak tolkova da si dobar :roll: ), no iskam da ti kaja niakolko neshta (obicham spihologiata kato nauka i sega shte razberesh zashto):
1. Ti si bez detsa i na vazrast v koiato s vseki izminal den e vse po-trudno da imash svoi. Samo mnogo bolen chovek moje da napishe tova, koeto ti satvori za dashteriata na Kuma Lisa i za poslednia biser kam detsata na Plamen. Shte ti dam edin savet- ne obviniavai drugite i ne si go izkarvai na tehnite detsa. Zapali svesht i se pomoli na boga. Taka praviat normalnite hora. Akoi tova ne pomogne- osinovi si. Ima hiliadi detsa nujdaeshti se ot tvoiata obich i griji.
2. Trudno kontaktuvash i v normalnia jivot si svit, pochti nezabelejim pridatak kam klaviaturata si. Chustvash se silen samo v internet.
....ima i oshte, no ne smiatam che si struva. neznam kakvo ti e, priateliu, no ti ubi viarata mi che bulgarite sme svestni hora. Vidiah i saita...uma mi ne pobira kolko mnogo vreme si otdelil v zlobata si da diskriminirash edin chovek. Drugoto koeto mi stana interesno e zashto si reshil che i ostanalite ot foruma sa pederasi che daje i si slojil link kam bgcanada.com...sianka, druje, i az mrazia niakoi hora, no tvoeto e tejka bolest. pazi se i idi na doktor. Ne se zaiajdam, prosto naistina smiatam che e dobre da se nauchish da podtiskash emotsiite si. Inache jivota ti shte stane ad.
I nakraia iskam da kaja na vsichki vi, che za mene uchastieto tuk prikluchi. Ne vijdam zashto triabva da bada chast ot tozi forum kadeto samo 2-3 se izpraviha v zashtita na choveka, koito se opita (nadiavam se da si e vzel pouka) da vi dari neshto istinsko i svetlo. Vie ne go zalujavate. az sashto. Iskah da se izkaja na podhodiashtoto miasto i da tsitiram dumite na siankata za detsata na Plamen, no uvi, iavno i toi ne eizdarjal i gi e iztril. Ne go vinia. I taka. Sorry za dalgia posting, no kato za posledno shte me iztarpite. Dano osaznavate kakvo ste na pat da zagubite. Gospod da vi pazi ot senki i internet "spetsialisti". :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry:
MechoPuh, 100% съм съгласен с теб и те подкрепям.
Явно всички сме и винаги ще си останем герои на Алеко Константинив :roll:
Сянка за тебе няма нищо свято ....... Защо изобщо живееш?
Joy

Мнение от Joy »

Мечо,така не е честно! :cry:

Разбира се,че си прав по отношение на Сянката,който и да се крие зад този ник,но това,че някои не го изказаха по този начин,не е причина да напускаш. :(
Форума се превърна в разговори за поведението на един циничен и болен тип,което със сигурност много му харесва.Ще напуснеш ти,ще напусне още някой...И така вече останахме броени на пръсти хора...И това много му харесва! Ако пък не напуснат всички,ще тормози Пламен докато не затвори окончателно форума.Е тогава вече ще си е изпълнил задачата напълно.
Защо трябва да му доставяме това удоволствие? Поведението му е абсолютно недопустимо,цинизъма му премина всякакви граници и действията му в омразата към Пламен -полукриминални!
Какво може да се говори за такъв тип? Не е очевидно,че е болен? Не е очевидно,че с него трябва да се занимава полиция,а не ние? На мястото на Пламен бих се консултирала в съответните органи за да предпазя семейството си от помията,която излива този тип.Това е.
А ние колкото и да си говорим,само слизаме на неговото ниво и му правим кефа!
Мечо,не си отивай! :(
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

MechoPuh ne si mnogo prav za zashitata.Az li4no napisax niakolko reda i posle sugalix i si pomislix,zashto vuobshte mu otgovariam na tozi,na nego vuobshte nikoi ne triabva da mu otgovaria zashtoto toi tova iska,da se rogaem edin drug.Prosto ne triabva da mu se obrushta vnimanie ,zashtoto vnimanieto go vduxnoviava.
Nikita

Мнение от Nikita »

Ako ne mu obra6tame pove4e vnimmanie,toi sam 6te si otide.
fart

Мнение от fart »

Сянка осъзнай се!!!!!!!!!!! или отиди на сомотно място ... :idea:
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Брех да му се невиди, човек да отиде малко на ваканция и пропуска екшъна. Иначе сянката се казва Теодорчо и ако някой го интересува адреса му да ми пише ЛС :twisted:
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Koko

Re: Priateli, zashto?

Мнение от Koko »

MechoPuh написа:Az sam unize i umarsen :(
.....
Ех, Мечо, Мечо….
Ако си спомняш преди 4-5 месеца не само че се бях отказал да пиша повече във форума, но и бях накарал Пламен да ми изтрие профила – мисля че сега имаш възможността да разбереш защо се получи така. Няма да те убеждавам да продължаваш да пишеш, ти сам най-добре знаеш как да постъпиш.
Искам да допълня две неща, както се казва, за твоя информация само – това което се случва в момента не е нещо ново. Ако се разровиш назад ще видиш че подобни изпълнения на същия човек се повтарят периодично (предишните два пъти за които се сещам бяха есента на миналата година и съвсем в началото на тази), само дето изразните средства със всеки следващ път стават още по-нецензурни и вулгарни. Бих казал че този път той просто надскочи себе си. Няма да се очудя обаче ако в бъдеще нещата се повторят отново – който иска да напакости, ще намери начин. За съжаление.
Второ, що се отнася до подкрепата за Пламен – мисля че Пламен знае много добре че има подкрепата на форумците, а в случая най-добрата подкрепа беше просто да не се отговаря – защото както и някои от писалите по-горе са отбелязали – да се отговаря на такъв човек значи да се слезне на неговото ниво.
alen vid

Подкрепям създателите на този Форум:Не,на вулгаризмите.

Мнение от alen vid »

Мечо,ако хора като теб ,IRA,Todor73,Lubo,JOY,Sasho71,Valeria,Ivandi,La Rue,Iv,Absent,Totev , които имате по над 800-900 мнения и прецизни съвети, вземете ,че почнете да се оттегляте от Форума заради вулгаризмите на сянката,значи сянката всъщност е успяла да постигне целта си ,защото аз си мисля ,че целта едва ли са само лични нападки........мисля че целта тук е да се разбие и унищожи този прекрасен Форум.

Постинга ти,истински ,ме впечатли,затова аз казвам така: -Прав си Мечо, имам вина,не застанах веднага на твърда позиция,въпреки че забелязах идиотщините,адски ми е неприятно да си признавам подобна липса на морал,но мисля ,че току що надмогнах себе си и го направих.

Ще ти кажа обаче и нещо друго: - ако напуснеш Форума, ще предадеш именно Рламен и неговия екип,защото и други хора ще почнете да мислите като теб,и накрая ще си останем само хората които сме си още в БГ и всъщност имащи нужда именно от Вашата помощ,а взаимопомоща :- това е единствената благородна идея на създателите на този Форум.
Така че Мечо ти сега защитаваш Рламен,на думи , а в същото време напускайки Форума ,чиста проба, /от мен да го знаеш/ му предаваш идеята на дела.

Друг е въпроса,да не би ,сянката ,да хакне никовете ни , и утре когато влезем тук да се ужасим от факта че някой ползва ника ни за да лее помия.
ik

Мнение от ik »

Мечо не си отивай!!!!!!
Въпреки че се почуствах гадно заради откраднатия ник, оставам тук и продължавам да пиша тук! Прави са съфорумците че ако си идеш само наливаш вода в мелницата на онова човекоНЕподобното!
Що се отнася до никовете, въобще не е велико хакерство, използвано е едно недоглеждане, което може да го използва и малко дете, но вече е отстранено.
ik

Мнение от ik »

Само да уточня - мненията на фалшивото "ik" Пламен ги изтри по мое настояване - http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 4be5b915a6!
А що се отнася до форума той както и преди си е наш - на всички!
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Абе, тая сянка не е от слънце, нито от нещо друго трайно и вечно! От най-обикновенна свещ е! И като изгори свеща ще остане само едно мазно петно восък и малко сажди... А ние пак ще сме тук!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
LaRue

Мнение от LaRue »

Сянка, избрал си най-глупавия начин да си избиваш комплексите :idea:
Насочи си енергията към нещо полезно и добро и тогава ще получиш и душевно успокоение.
Вразуми се човече!!!!!!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Заключено