Tova koeto prochetoh poslednite niakolko dni vav foruma e prosto ujasno, dolno i neponiatno za moita psihika. Siankata pokaza istinskoto si litse. Ujasna, tamna i poglashtashta vsichko svetlo i istinsko.
Az sam toleranten chovek. Daje siankata mi beshe simpatichen i go pisheh s glavna bukva. Obache i moeto razbirane ne e bezgranichno. Az ne jelaia da bada chast ot podoben forum. Tova e miasto na koeto edna lichnost e vzela akala na vsichki i samo niakolko choveka se osmeliha da zashtitiat zasegnatia- Plamen.
Sianka, neznam oshte kolko nika shte hacknesh i dali vaobshte mojesh da hack-vash nikove (chak pak tolkova da si dobar

1. Ti si bez detsa i na vazrast v koiato s vseki izminal den e vse po-trudno da imash svoi. Samo mnogo bolen chovek moje da napishe tova, koeto ti satvori za dashteriata na Kuma Lisa i za poslednia biser kam detsata na Plamen. Shte ti dam edin savet- ne obviniavai drugite i ne si go izkarvai na tehnite detsa. Zapali svesht i se pomoli na boga. Taka praviat normalnite hora. Akoi tova ne pomogne- osinovi si. Ima hiliadi detsa nujdaeshti se ot tvoiata obich i griji.
2. Trudno kontaktuvash i v normalnia jivot si svit, pochti nezabelejim pridatak kam klaviaturata si. Chustvash se silen samo v internet.
....ima i oshte, no ne smiatam che si struva. neznam kakvo ti e, priateliu, no ti ubi viarata mi che bulgarite sme svestni hora. Vidiah i saita...uma mi ne pobira kolko mnogo vreme si otdelil v zlobata si da diskriminirash edin chovek. Drugoto koeto mi stana interesno e zashto si reshil che i ostanalite ot foruma sa pederasi che daje i si slojil link kam bgcanada.com...sianka, druje, i az mrazia niakoi hora, no tvoeto e tejka bolest. pazi se i idi na doktor. Ne se zaiajdam, prosto naistina smiatam che e dobre da se nauchish da podtiskash emotsiite si. Inache jivota ti shte stane ad.
I nakraia iskam da kaja na vsichki vi, che za mene uchastieto tuk prikluchi. Ne vijdam zashto triabva da bada chast ot tozi forum kadeto samo 2-3 se izpraviha v zashtita na choveka, koito se opita (nadiavam se da si e vzel pouka) da vi dari neshto istinsko i svetlo. Vie ne go zalujavate. az sashto. Iskah da se izkaja na podhodiashtoto miasto i da tsitiram dumite na siankata za detsata na Plamen, no uvi, iavno i toi ne eizdarjal i gi e iztril. Ne go vinia. I taka. Sorry za dalgia posting, no kato za posledno shte me iztarpite. Dano osaznavate kakvo ste na pat da zagubite. Gospod da vi pazi ot senki i internet "spetsialisti".