изтекли медицински

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
podpravka

изтекли медицински

Мнение от podpravka »

знаете ли за случаи на изтекли медицински и неполучен отговор за визи и паспорти? Какво става в такъв случай? Да си правя ли сега резервации, като съм направил медицинските в началото на април и още нямам отговор ?
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

[/list]
Ne brzay s rezervaciite, ami po-dobre se obadi v Bukuresht da gi pitash kakvo stava, shtoto yavno pak sa se zabravili i dano vsichko da e OK.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Godis

Мнение от Godis »

Май ще се наложи пак да си правиш медицински. Те са с давност 1 година - т.е. ако до една година след първите медицински нямаш виза, се налага да минаваш прегледите отново.

P.S. Сега видях че медицинските ти са от април. Значи още са валидни и имаш време, спокойно :)
Joy

Мнение от Joy »

Без паника! :wink:
Аз получих визите 2-3 месеца преди да изтекат медицинските,значи ако и ти ги получиш късно,това ще бъде догодина.Сега още дори половин година не е минало от медицинските ти,а ти се притесняваш,че ще изтече срока им...Може да си направиш резервации за датите около Коледа и Нова година за всеки случай,защото тогава билети в последния момент няма да намериш,а за резервация пари не взимат...(Но си е най-добре мен ако питаш праздниците да си изкараш в България.)
Абе,аз лично на твое място бих си направила за всеки месец поне по две дати-да има! :D Ми да...Работа за половин час,затова пък си спокоен!Прецени си сам!Между другото наскоро си гледах тефтера,където си бях записвала резервациите-над 15-ина на брой... :D Имала съм дати 4 месеца преди да получа визите! :shock: Абе,предвидливо момиче!Не обичам просто неприятни изненади и все се опитвам да ги избягвам,но не винаги се получава...За някои неща просто не ми сработва интуицията... :?
neli

Мнение от neli »

ne se pritesniavai za iztitchane na medicinskite!!1 tvarde rano se pritesniavash. nie tchakahme totchno 9 meseca i ako ne biah upalnomoshtila kolio trankov da proveriava i podseshta , mojeshe oshte da tchakame. puskah im i e-maili , no nikakav otgovor. prosto te reshiha , tche ni e doshlo vremeto. vaoraji se s oshte tarpenie, makar , tche nikak ne e lesno da tchakash. a polia/joy e prava, napravi si rezervacii, za da si sigurna , tche shte mojesh da si kupish bilet. mnogo e trudno v poslednia moment da se tarsiat bileti. skoroshni vizi. neli i valio
vania petrova

Мнение от vania petrova »

Prosto se obadi v posolstvoto, day im nomera na faila da ti kazat dokade si i pravi rezervatsii,koito mojesh da otlagash za po-kasni dati.Nie sa6to pravihme meditsinski v na4aloto na april,pismoto za vizite doyde dnes.Uspeh i ne se ot4ayvay.
Jeff
Обратна връзка:

Za iztekli meditzinski

Мнение от Jeff »

Zdravei,
Ti niama zachto da se pritesniavach.Imach dostatachno vreme.Pri men naprimer izmina edna gidina i dva mesetza ot parvite meditzinski i poluchih otgovor da chakam novi instruktzii za da gi povtoria.Vse ochte ne sam poluchil formuliarite no ne se otchaivam.
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Spored men triabva da si napravish rezervatcia za sam. bilet.
Ako ti izpratiat oismo za viza vseki moment, kakvo shte chaksh zimata i chak togava shte zaminesh li?
Nashte med. gi napravihme 12.2002 i poluchihme vizi 03.03. A biah napravila rez. veche. Ti za neia ne plashtash, taka che ne ti prechi da go napravish.
I ne se striaskai, tarpenie i nervi triabvat....
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Заключено