изтекли медицински
изтекли медицински
знаете ли за случаи на изтекли медицински и неполучен отговор за визи и паспорти? Какво става в такъв случай? Да си правя ли сега резервации, като съм направил медицинските в началото на април и още нямам отговор ?
Без паника!
Аз получих визите 2-3 месеца преди да изтекат медицинските,значи ако и ти ги получиш късно,това ще бъде догодина.Сега още дори половин година не е минало от медицинските ти,а ти се притесняваш,че ще изтече срока им...Може да си направиш резервации за датите около Коледа и Нова година за всеки случай,защото тогава билети в последния момент няма да намериш,а за резервация пари не взимат...(Но си е най-добре мен ако питаш праздниците да си изкараш в България.)
Абе,аз лично на твое място бих си направила за всеки месец поне по две дати-да има!
Ми да...Работа за половин час,затова пък си спокоен!Прецени си сам!Между другото наскоро си гледах тефтера,където си бях записвала резервациите-над 15-ина на брой...
Имала съм дати 4 месеца преди да получа визите!
Абе,предвидливо момиче!Не обичам просто неприятни изненади и все се опитвам да ги избягвам,но не винаги се получава...За някои неща просто не ми сработва интуицията... 

Аз получих визите 2-3 месеца преди да изтекат медицинските,значи ако и ти ги получиш късно,това ще бъде догодина.Сега още дори половин година не е минало от медицинските ти,а ти се притесняваш,че ще изтече срока им...Може да си направиш резервации за датите около Коледа и Нова година за всеки случай,защото тогава билети в последния момент няма да намериш,а за резервация пари не взимат...(Но си е най-добре мен ако питаш праздниците да си изкараш в България.)
Абе,аз лично на твое място бих си направила за всеки месец поне по две дати-да има!

ne se pritesniavai za iztitchane na medicinskite!!1 tvarde rano se pritesniavash. nie tchakahme totchno 9 meseca i ako ne biah upalnomoshtila kolio trankov da proveriava i podseshta , mojeshe oshte da tchakame. puskah im i e-maili , no nikakav otgovor. prosto te reshiha , tche ni e doshlo vremeto. vaoraji se s oshte tarpenie, makar , tche nikak ne e lesno da tchakash. a polia/joy e prava, napravi si rezervacii, za da si sigurna , tche shte mojesh da si kupish bilet. mnogo e trudno v poslednia moment da se tarsiat bileti. skoroshni vizi. neli i valio
-
Za iztekli meditzinski
Zdravei,
Ti niama zachto da se pritesniavach.Imach dostatachno vreme.Pri men naprimer izmina edna gidina i dva mesetza ot parvite meditzinski i poluchih otgovor da chakam novi instruktzii za da gi povtoria.Vse ochte ne sam poluchil formuliarite no ne se otchaivam.
Ti niama zachto da se pritesniavach.Imach dostatachno vreme.Pri men naprimer izmina edna gidina i dva mesetza ot parvite meditzinski i poluchih otgovor da chakam novi instruktzii za da gi povtoria.Vse ochte ne sam poluchil formuliarite no ne se otchaivam.
- miloto
- Обратна връзка:
Spored men triabva da si napravish rezervatcia za sam. bilet.
Ako ti izpratiat oismo za viza vseki moment, kakvo shte chaksh zimata i chak togava shte zaminesh li?
Nashte med. gi napravihme 12.2002 i poluchihme vizi 03.03. A biah napravila rez. veche. Ti za neia ne plashtash, taka che ne ti prechi da go napravish.
I ne se striaskai, tarpenie i nervi triabvat....
Ako ti izpratiat oismo za viza vseki moment, kakvo shte chaksh zimata i chak togava shte zaminesh li?
Nashte med. gi napravihme 12.2002 i poluchihme vizi 03.03. A biah napravila rez. veche. Ti za neia ne plashtash, taka che ne ti prechi da go napravish.
I ne se striaskai, tarpenie i nervi triabvat....
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!