Кока кола идва в България през 1965 г.

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
joro

Кока кола идва в България през 1965 г.

Мнение от joro »

България е първата страна от Соцлагера, в която започва да се произвежда Кока кола. И за първи път името Кока кола е изписано на език различен от английския- на български.
http://aragon.bg/mordor/2011/07/coca-co ... %B8%D1%8F/"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
grozdan

Re: Кока кола идва в България през 1965 г.

Мнение от grozdan »

Е сега ми се изясни защо е било по-хубаво по времето на "зрелия социализъм". То не са иновации, не са технологии, не е чудо ... :lol:
А по време на "демокрацията" - разруха, морален и културен опадък (с "о" не с "у"), престъпност и мръсотия.

Пък в Монреал - пари, мацки, кеф.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
joro

Мнение от joro »

grozdan написа:Е сега ми се изясни защо е било по-хубаво по времето на "зрелия социализъм". То не са иновации, не са технологии, не е чудо ... :lol:
А по време на "демокрацията" - разруха, морален и културен опадък (с "о" не с "у"), престъпност и мръсотия.

Пък в Монреал - пари, мацки, кеф.
И тогава както и сега всичко хубаво идва от Америка
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Не го слушай! Той бори все още студоустойчиви термити. :rofl: :D
Един приятел онзи ден слагаше снимки от Шилигарника, Жоре, а ти изпитваш още носталгия по стъклените бутилчици на Кока-кола. Ще станат вече почти 20 години не съм вкусвала и глътка газирано. Много е вредно. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
grozdan

Мнение от grozdan »

Тюх, че съм отвеян. Забравих!
Како Бистре, може ли да пиша във форума? Няма да е толкова често като теб, обещавам! Моля ти се! Това ще осмисли живота ми, така както осмисля твоя ;)
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Пиши, пиши! Това не значи, обаче че съм ти простила за "дупките", Мравоядчо! :D
Днес четох един разказ. Ставаше дума за мравки. Имало поверие, че са на богатво като ти се появят в къщата. Не знаех. :$ Ама кой каквото си търси! ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
joro

Мнение от joro »

Bistra написа:Не го слушай! Той бори все още студоустойчиви термити. :rofl: :D
Един приятел онзи ден слагаше снимки от Шилигарника, Жоре, а ти изпитваш още носталгия по стъклените бутилчици на Кока-кола. Ще станат вече почти 20 години не съм вкусвала и глътка газирано. Много е вредно. ;)
За Шилигарника е още рано. Само преди няколко седмици бях на море в Кавала. Не можа бай Тошо да го върне тоя град на България че да има и аз за какво да го уважавам.
Аз много обичам газирано, особено бира Загорка.
grozdan

Мнение от grozdan »

Bistra написа:Пиши, пиши! Това не значи, обаче че съм ти простила за "дупките", Мравоядчо! :D
Днес четох един разказ. Ставаше дума за мравки. Имало поверие, че са на богатво като ти се появят в къщата. Не знаех. :$ Ама кой каквото си търси! ;)
Какви "дупки"? А това, че си прочела нещо е похвално. Било то и разказ ;)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Помня аз като зло куче, помня! ]:) ...Бира....пльок! Не само е горчива, ами и мирише. :doh:
Как ще е рано, бре Жоре, на снимката си имаше достатъчна снежна покривка за ски...Аз се притеснявам, че Щеря направи допълнителна резервация още един ден + коледното парти, за да караме ски и не знам, дотогава дали ще навали достатъчно, че както се е облещило това слънце...
joro

Мнение от joro »

Bistra написа:Помня аз като зло куче, помня! ]:) ...Бира....пльок! Не само е горчива, ами и мирише. :doh:
Как ще е рано, бре Жоре, на снимката си имаше достатъчна снежна покривка за ски...Аз се притеснявам, че Щеря направи допълнителна резервация още един ден + коледното парти, за да караме ски и не знам, дотогава дали ще навали достатъчно, че както се е облещило това слънце...
Има оръдия зя изкуствен сняг. Но естествения си е по-хубав разбира се ;)
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

joro написа:
Bistra написа:Помня аз като зло куче, помня! ]:) ...Бира....пльок! Не само е горчива, ами и мирише. :doh:
Има оръдия зя изкуствен сняг. Но естествения си е по-хубав разбира се ;)
А оръдията наклон правят ли, щото около монреалските писти са флат като паркинг лат :D
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Публикувай отговор