Кока кола идва в България през 1965 г.
Кока кола идва в България през 1965 г.
България е първата страна от Соцлагера, в която започва да се произвежда Кока кола. И за първи път името Кока кола е изписано на език различен от английския- на български.
http://aragon.bg/mordor/2011/07/coca-co ... %B8%D1%8F/"
http://aragon.bg/mordor/2011/07/coca-co ... %B8%D1%8F/"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Re: Кока кола идва в България през 1965 г.
Е сега ми се изясни защо е било по-хубаво по времето на "зрелия социализъм". То не са иновации, не са технологии, не е чудо ...
А по време на "демокрацията" - разруха, морален и културен опадък (с "о" не с "у"), престъпност и мръсотия.
Пък в Монреал - пари, мацки, кеф.

А по време на "демокрацията" - разруха, морален и културен опадък (с "о" не с "у"), престъпност и мръсотия.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
И тогава както и сега всичко хубаво идва от Америкаgrozdan написа:Е сега ми се изясни защо е било по-хубаво по времето на "зрелия социализъм". То не са иновации, не са технологии, не е чудо ...![]()
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Bistra
- Напуснал форума
Не го слушай! Той бори все още студоустойчиви термити.
Един приятел онзи ден слагаше снимки от Шилигарника, Жоре, а ти изпитваш още носталгия по стъклените бутилчици на Кока-кола. Ще станат вече почти 20 години не съм вкусвала и глътка газирано. Много е вредно.

Един приятел онзи ден слагаше снимки от Шилигарника, Жоре, а ти изпитваш още носталгия по стъклените бутилчици на Кока-кола. Ще станат вече почти 20 години не съм вкусвала и глътка газирано. Много е вредно.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Тюх, че съм отвеян. Забравих!
Како Бистре, може ли да пиша във форума? Няма да е толкова често като теб, обещавам! Моля ти се! Това ще осмисли живота ми, така както осмисля твоя
Како Бистре, може ли да пиша във форума? Няма да е толкова често като теб, обещавам! Моля ти се! Това ще осмисли живота ми, така както осмисля твоя

Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
- Bistra
- Напуснал форума
Пиши, пиши! Това не значи, обаче че съм ти простила за "дупките", Мравоядчо!
Днес четох един разказ. Ставаше дума за мравки. Имало поверие, че са на богатво като ти се появят в къщата. Не знаех.
Ама кой каквото си търси! 

Днес четох един разказ. Ставаше дума за мравки. Имало поверие, че са на богатво като ти се появят в къщата. Не знаех.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

За Шилигарника е още рано. Само преди няколко седмици бях на море в Кавала. Не можа бай Тошо да го върне тоя град на България че да има и аз за какво да го уважавам.Bistra написа:Не го слушай! Той бори все още студоустойчиви термити.![]()
![]()
Аз много обичам газирано, особено бира Загорка.
Какви "дупки"? А това, че си прочела нещо е похвално. Било то и разказBistra написа:Пиши, пиши! Това не значи, обаче че съм ти простила за "дупките", Мравоядчо!![]()
Днес четох един разказ. Ставаше дума за мравки. Имало поверие, че са на богатво като ти се появят в къщата. Не знаех.Ама кой каквото си търси!

- Bistra
- Напуснал форума
Помня аз като зло куче, помня!
...Бира....пльок! Не само е горчива, ами и мирише.
Как ще е рано, бре Жоре, на снимката си имаше достатъчна снежна покривка за ски...Аз се притеснявам, че Щеря направи допълнителна резервация още един ден + коледното парти, за да караме ски и не знам, дотогава дали ще навали достатъчно, че както се е облещило това слънце...
![Evil ]:)](./images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)

Как ще е рано, бре Жоре, на снимката си имаше достатъчна снежна покривка за ски...Аз се притеснявам, че Щеря направи допълнителна резервация още един ден + коледното парти, за да караме ски и не знам, дотогава дали ще навали достатъчно, че както се е облещило това слънце...

Има оръдия зя изкуствен сняг. Но естествения си е по-хубав разбира сеBistra написа:Помня аз като зло куче, помня!...Бира....пльок! Не само е горчива, ами и мирише.
![]()

А оръдията наклон правят ли, щото около монреалските писти са флат като паркинг латjoro написа:Има оръдия зя изкуствен сняг. Но естествения си е по-хубав разбира сеBistra написа:Помня аз като зло куче, помня!...Бира....пльок! Не само е горчива, ами и мирише.
![]()

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА