Сбогом на кебапчето

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Ivan1007

Сбогом на кебапчето

Мнение от Ivan1007 »

Кебапчетата са за ядене. А има нещо по-важно от яденето. И това не е пиенето.Ако не внимаваш за това трето нещо, един ден не ти остава какво да ядеш и да пиеш. Каквото ти подхвърлят на избори, това ти остава.А номерът на изборните кебапчии е следният: Палят скарата, слагат бонето, хващат машата и викат: „Насам народе! Аз ще  ви нахраня!“И народът тъкмо си рече: „Тъй ще е тя“, кебапчията си вика: „Туй ще е то“.
http://clubz.bg/3317-sbogom_na_kebapcheto"
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
joro

Re: Сбогом на кебапчето

Мнение от joro »

Ivan1007 написа:Кебапчетата са за ядене. А има нещо по-важно от яденето. И това не е пиенето.Ако не внимаваш за това трето нещо, един ден не ти остава какво да ядеш и да пиеш. Каквото ти подхвърлят на избори, това ти остава.А номерът на изборните кебапчии е следният: Палят скарата, слагат бонето, хващат машата и викат: „Насам народе! Аз ще  ви нахраня!“И народът тъкмо си рече: „Тъй ще е тя“, кебапчията си вика: „Туй ще е то“.
http://clubz.bg/3317-sbogom_na_kebapcheto"
Ми така е, не е хубаво да се лапат чужди кебапчета :rofl:
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

joro написа: Ми така е, не е хубаво да се лапат чужди кебапчета :rofl:

Дали не е хубаво, зависи. А собствени - няма как.
:lol:
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Хахахаах, тоя изхвърляк Бареков се е писал консерватор. :D :rofl:
Поредното надупено комунистическо мекере! :puke:
Ей, Нещастна България, много, много нещастна! :(
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
joro

Мнение от joro »

Bistra написа:Хахахаах, тоя изхвърляк Бареков се е писал консерватор. :D :rofl:
Поредното надупено комунистическо мекере! :puke:
Ей, Нещастна България, много, много нещастна! :(
Консерватор? Сигурно прави консерви да раздава за следващите избори :rofl:
Аз ще гласувам за Граждански Ъгъл Зора :D :clap:
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Да ще гласувам. :rofl: Не си струва даже усилието да измина разстоянието от Монреал до Отава. Аз съм гласувала преди 10 години в избирателната секция на Терминал-1. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
joro

Мнение от joro »

Bistra написа:Да ще гласувам. :rofl: Не си струва даже усилието да измина разстоянието от Монреал до Отава. Аз съм гласувала преди 10 години в избирателната секция на Терминал-1. ;)
Гласувай за Граждански Ъгъл Зора или пък за Движение за Управление на Партийното Единство.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Жорко, гледай си ските, ракийката и безплатния Интернет, докато го имаш! В този форум няма кой да впечатлиш. :)
joro

Мнение от joro »

Bistra написа:Жорко, гледай си ските, ракийката и безплатния Интернет, докато го имаш! В този форум няма кой да впечатлиш. :)
Ама сезонът на ските вече отмина. Ракията и тя свърши. И по форумите скука. Голяма криза се задава.:puke:
pumpy

Мнение от pumpy »

joro написа:
Bistra написа:Жорко, гледай си ските, ракийката и безплатния Интернет, докато го имаш! В този форум няма кой да впечатлиш. :)
Ама сезонът на ските вече отмина. Ракията и тя свърши. И по форумите скука. Голяма криза се задава.:puke:
Чакай да минат изборите и пак ще си пишем
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

joro написа:Ама сезонът на ските вече отмина. Ракията и тя свърши. И по форумите скука. Голяма криза се задава.:puke:
Съчувствувам ти за безсмисления живот, ама както се казва: That's it! Хвани се и работи нещо! Не взимай пример от бай ти Озо, дето не на шега се е заел да ни убеждава в правотата на Роcсия, но и дума не издумва за повторна емиграция там. :D
joro

Мнение от joro »

Bistra написа: Съчувствувам ти за безсмисления живот, ама както се казва: That's it! Хвани се и работи нещо! Не взимай пример от бай ти Озо, дето не на шега се е заел да ни убеждава в правотата на Роcсия, но и дума не издумва за повторна емиграция там. :D
Животът ми съвсем не е безсмислен. Напротив аз имам мисия да просвещавам хората и да им казвам някои истини. А такива като Бареков да си раздават кебапчетата другаде. Ние в Банско с кебапчета си храним кокошките :clap:
Аватар
Люта чушка ®

Мнение от Люта чушка ® »

Ivan1007 написа:Кебапчетата са за ядене. А има нещо по-важно от яденето. И това не е пиенето...
Благодарско за изнамерата :bow: Отдавна не се беше мяркал толкова свестен сайт на роден език из Интернет пространството :rock: :rock: :rock:
Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
Публикувай отговор