Сбогом на кебапчето
Сбогом на кебапчето
Кебапчетата са за ядене. А има нещо по-важно от яденето. И това не е пиенето.Ако не внимаваш за това трето нещо, един ден не ти остава какво да ядеш и да пиеш. Каквото ти подхвърлят на избори, това ти остава.А номерът на изборните кебапчии е следният: Палят скарата, слагат бонето, хващат машата и викат: „Насам народе! Аз ще ви нахраня!“И народът тъкмо си рече: „Тъй ще е тя“, кебапчията си вика: „Туй ще е то“.
http://clubz.bg/3317-sbogom_na_kebapcheto"
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Re: Сбогом на кебапчето
Ми така е, не е хубаво да се лапат чужди кебапчетаIvan1007 написа:Кебапчетата са за ядене. А има нещо по-важно от яденето. И това не е пиенето.Ако не внимаваш за това трето нещо, един ден не ти остава какво да ядеш и да пиеш. Каквото ти подхвърлят на избори, това ти остава.А номерът на изборните кебапчии е следният: Палят скарата, слагат бонето, хващат машата и викат: „Насам народе! Аз ще ви нахраня!“И народът тъкмо си рече: „Тъй ще е тя“, кебапчията си вика: „Туй ще е то“.

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- optics
- Модератор
joro написа: Ми така е, не е хубаво да се лапат чужди кебапчета
Дали не е хубаво, зависи. А собствени - няма как.

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- Bistra
- Напуснал форума
Хахахаах, тоя изхвърляк Бареков се е писал консерватор.
Поредното надупено комунистическо мекере!
Ей, Нещастна България, много, много нещастна!

Поредното надупено комунистическо мекере!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Консерватор? Сигурно прави консерви да раздава за следващите избориBistra написа:Хахахаах, тоя изхвърляк Бареков се е писал консерватор.![]()
![]()
Поредното надупено комунистическо мекере!![]()

Аз ще гласувам за Граждански Ъгъл Зора

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Bistra
- Напуснал форума
Да ще гласувам.
Не си струва даже усилието да измина разстоянието от Монреал до Отава. Аз съм гласувала преди 10 години в избирателната секция на Терминал-1. 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Гласувай за Граждански Ъгъл Зора или пък за Движение за Управление на Партийното Единство.Bistra написа:Да ще гласувам.Не си струва даже усилието да измина разстоянието от Монреал до Отава. Аз съм гласувала преди 10 години в избирателната секция на Терминал-1.
- Bistra
- Напуснал форума
Жорко, гледай си ските, ракийката и безплатния Интернет, докато го имаш! В този форум няма кой да впечатлиш. 

Ама сезонът на ските вече отмина. Ракията и тя свърши. И по форумите скука. Голяма криза се задава.Bistra написа:Жорко, гледай си ските, ракийката и безплатния Интернет, докато го имаш! В този форум няма кой да впечатлиш.

Чакай да минат изборите и пак ще си пишемjoro написа:Ама сезонът на ските вече отмина. Ракията и тя свърши. И по форумите скука. Голяма криза се задава.Bistra написа:Жорко, гледай си ските, ракийката и безплатния Интернет, докато го имаш! В този форум няма кой да впечатлиш.
- Bistra
- Напуснал форума
Съчувствувам ти за безсмисления живот, ама както се казва: That's it! Хвани се и работи нещо! Не взимай пример от бай ти Озо, дето не на шега се е заел да ни убеждава в правотата на Роcсия, но и дума не издумва за повторна емиграция там.joro написа:Ама сезонът на ските вече отмина. Ракията и тя свърши. И по форумите скука. Голяма криза се задава.

Животът ми съвсем не е безсмислен. Напротив аз имам мисия да просвещавам хората и да им казвам някои истини. А такива като Бареков да си раздават кебапчетата другаде. Ние в Банско с кебапчета си храним кокошкитеBistra написа: Съчувствувам ти за безсмисления живот, ама както се казва: That's it! Хвани се и работи нещо! Не взимай пример от бай ти Озо, дето не на шега се е заел да ни убеждава в правотата на Роcсия, но и дума не издумва за повторна емиграция там.

- Люта чушка ®
Благодарско за изнамератаIvan1007 написа:Кебапчетата са за ядене. А има нещо по-важно от яденето. И това не е пиенето...

Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
Стига сме си правили оглушки...