Извинявам се на тези, на които ще се сторя доста досадна, но да попитам за банк стейтмънт- трябва ли или не трябва парите , декларирани от банката да са чисти. Т.е може ли например да предоставя банкова гаранция /това ми предложи директора на банката/ срещу моя имот.
Другия вариант , който ми предложи е да изтегля заем, който да внеса на влог, но това неме устройва ,тъй като като проверят, ще се окаже окончателната сума равна на нула / въпреки че имаме вече депозит $5000.
Последния вариант е да ипотекирам жилището си с договор мужду мен и частно лице, което никак не ми харесва.
Моля ви , помогнете кой с каквото знае!
bank statement
Re: bank statement
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
viewtopic.php?f=20&t=41942
Благодаря ти , но това вече го четох и продължавам да нямам отговор на въпросите си.
Доколкото разбирам , твоето мнение е, че нещата много са се затегнали и че трябва да ги имам тези пари в кеш ???
Благодаря ти , но това вече го четох и продължавам да нямам отговор на въпросите си.
Доколкото разбирам , твоето мнение е, че нещата много са се затегнали и че трябва да ги имам тези пари в кеш ???
Моето мнение е, че трябваше преди да пускаш нови теми, да потърсиш с търсачката дали има вече създадени такива с подобно съдържание. След това трябваше да ги прочетеш внимателно и ако все още не намираш въпросът, който те вълнува в тях, го публикуваш във вече създадената тема. После трябваше да изчакаш известно време тези, които знаят нещо да прочетат и отговорят конкретно на въпроса ти (това не е чат!).
Така ясно ли е?!
Така ясно ли е?!
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
Тонич, а моето мнение е че се държиш грубо и ако продължаваш по този начин, може би ще е по-добре да си намериш другаде място за изява.tonich написа:Моето мнение е, че трябваше преди да пускаш нови теми, да потърсиш с търсачката дали има вече създадени такива с подобно съдържание. След това трябваше да ги прочетеш внимателно и ако все още не намираш въпросът, който те вълнува в тях, го публикуваш във вече създадената тема. После трябваше да изчакаш известно време тези, които знаят нещо да прочетат и отговорят конкретно на въпроса ти (това не е чат!).
Така ясно ли е?!
Ако наистина имаш желанието да помагат - въоръжи се с поне малко търпение и не се нахвърляй върху всеки който е пуснал нова тема със съществуващ въпрос.
Ако нямаш желанието да помагаш, то тогава защо въобще си правиш труда да отговаряш?
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)

Koko написа:Тонич, а моето мнение е че се държиш грубо и ако продължаваш по този начин, може би ще е по-добре да си намериш другаде място за изява.tonich написа:Моето мнение е, че трябваше преди да пускаш нови теми, да потърсиш с търсачката дали има вече създадени такива с подобно съдържание. След това трябваше да ги прочетеш внимателно и ако все още не намираш въпросът, който те вълнува в тях, го публикуваш във вече създадената тема. После трябваше да изчакаш известно време тези, които знаят нещо да прочетат и отговорят конкретно на въпроса ти (това не е чат!).
Така ясно ли е?!
Ако наистина имаш желанието да помагат - въоръжи се с поне малко търпение и не се нахвърляй върху всеки който е пуснал нова тема със съществуващ въпрос.
Ако нямаш желанието да помагаш, то тогава защо въобще си правиш труда да отговаряш?

Моите 5 цента:
Аз не знам какво значи "чисти" и "мръсни" пари. Предполагам, че имаш предвид, такива, които можеш да занесеш с теб в Канада - това искат да видят имиграционните: аз имам 5000 долара налични, които мога да взема с мен в Канада. Как си стигнал до тези налични пари не би трябвало да има значение. Ако не съм прав игнорирай мнението ми.....
Аз не знам какво значи "чисти" и "мръсни" пари. Предполагам, че имаш предвид, такива, които можеш да занесеш с теб в Канада - това искат да видят имиграционните: аз имам 5000 долара налични, които мога да взема с мен в Канада. Как си стигнал до тези налични пари не би трябвало да има значение. Ако не съм прав игнорирай мнението ми.....
Там е работата , че не мога да го игнорирам (мнението ти), защото аз разсъждавам по същия начин. Някъде бях чела упътване, че сбора ти от всичките недвижими имущества, които не са под ипотека също става като гаранция, но не съм сигурна.Налични в Канада ще взема много повече, но за момента ги нямам.pumpy написа:Моите 5 цента: