bank statement

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
mimka3214

bank statement

Мнение от mimka3214 »

Извинявам се на тези, на които ще се сторя доста досадна, но да попитам за банк стейтмънт- трябва ли или не трябва парите , декларирани от банката да са чисти. Т.е може ли например да предоставя банкова гаранция /това ми предложи директора на банката/ срещу моя имот.
Другия вариант , който ми предложи е да изтегля заем, който да внеса на влог, но това неме устройва ,тъй като като проверят, ще се окаже окончателната сума равна на нула / въпреки че имаме вече депозит $5000.
Последния вариант е да ипотекирам жилището си с договор мужду мен и частно лице, което никак не ми харесва.
Моля ви , помогнете кой с каквото знае!
Аватар
tonich

Re: bank statement

Мнение от tonich »

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
mimka3214

Мнение от mimka3214 »

viewtopic.php?f=20&t=41942

Благодаря ти , но това вече го четох и продължавам да нямам отговор на въпросите си.
Доколкото разбирам , твоето мнение е, че нещата много са се затегнали и че трябва да ги имам тези пари в кеш ???
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

Моето мнение е, че трябваше преди да пускаш нови теми, да потърсиш с търсачката дали има вече създадени такива с подобно съдържание. След това трябваше да ги прочетеш внимателно и ако все още не намираш въпросът, който те вълнува в тях, го публикуваш във вече създадената тема. После трябваше да изчакаш известно време тези, които знаят нещо да прочетат и отговорят конкретно на въпроса ти (това не е чат!).

Така ясно ли е?!
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

tonich написа:Моето мнение е, че трябваше преди да пускаш нови теми, да потърсиш с търсачката дали има вече създадени такива с подобно съдържание. След това трябваше да ги прочетеш внимателно и ако все още не намираш въпросът, който те вълнува в тях, го публикуваш във вече създадената тема. После трябваше да изчакаш известно време тези, които знаят нещо да прочетат и отговорят конкретно на въпроса ти (това не е чат!).

Така ясно ли е?!
Тонич, а моето мнение е че се държиш грубо и ако продължаваш по този начин, може би ще е по-добре да си намериш другаде място за изява.
Ако наистина имаш желанието да помагат - въоръжи се с поне малко търпение и не се нахвърляй върху всеки който е пуснал нова тема със съществуващ въпрос.
Ако нямаш желанието да помагаш, то тогава защо въобще си правиш труда да отговаряш?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
tototo

Мнение от tototo »

:y: :y:
Koko написа:
tonich написа:Моето мнение е, че трябваше преди да пускаш нови теми, да потърсиш с търсачката дали има вече създадени такива с подобно съдържание. След това трябваше да ги прочетеш внимателно и ако все още не намираш въпросът, който те вълнува в тях, го публикуваш във вече създадената тема. После трябваше да изчакаш известно време тези, които знаят нещо да прочетат и отговорят конкретно на въпроса ти (това не е чат!).

Така ясно ли е?!
Тонич, а моето мнение е че се държиш грубо и ако продължаваш по този начин, може би ще е по-добре да си намериш другаде място за изява.
Ако наистина имаш желанието да помагат - въоръжи се с поне малко търпение и не се нахвърляй върху всеки който е пуснал нова тема със съществуващ въпрос.
Ако нямаш желанието да помагаш, то тогава защо въобще си правиш труда да отговаряш?
:y: :y:
pumpy

Мнение от pumpy »

Моите 5 цента:
Аз не знам какво значи "чисти" и "мръсни" пари. Предполагам, че имаш предвид, такива, които можеш да занесеш с теб в Канада - това искат да видят имиграционните: аз имам 5000 долара налични, които мога да взема с мен в Канада. Как си стигнал до тези налични пари не би трябвало да има значение. Ако не съм прав игнорирай мнението ми.....
mimka3214

Мнение от mimka3214 »

pumpy написа:Моите 5 цента:
Аз не знам какво значи "чисти" и "мръсни" пари. Предполагам, че имаш предвид, такива, които можеш да занесеш с теб в Канада - това искат да видят имиграционните: аз имам 5000 долара налични, които мога да взема с мен в Канада. Как си стигнал до тези налични пари не би трябвало да има значение. Ако не съм прав игнорирай мнението ми.....
Там е работата , че не мога да го игнорирам (мнението ти), защото аз разсъждавам по същия начин. Някъде бях чела упътване, че сбора ти от всичките недвижими имущества, които не са под ипотека също става като гаранция, но не съм сигурна.Налични в Канада ще взема много повече, но за момента ги нямам.
Публикувай отговор