Въпрос за деклариране на пари
-
- Обратна връзка:
Въпрос за деклариране на пари
Здравейте, някой може ли да ми каже в момента колко пари е минимума който трябва да се декларира в първите документи и в последствие при евентуално заминаване колко е минимума от средства който трябва да имаме?
И другия ми въпрос е в България ли се провежда интервюто (и ако да къде - в София или някъде другаде) или във Виена. Така и не можах да разбера.
Благодаря на всички предварително
И другия ми въпрос е в България ли се провежда интервюто (и ако да къде - в София или някъде другаде) или във Виена. Така и не можах да разбера.
Благодаря на всички предварително
ЗДравей,
по въпроса за парите -виж в официалния сайт -мисля ,че беше по 2300 кан. долара на човек /провери го все пак/.А с колко ще влезеш,много е писано тук -едни са влизали с по-малко пари ,други с повече...Интервюто е в София /поне досега е така /-в канадското представителство.Всичко това е за процедурата за Квебек ,а не за федералната част.Ако имаш други въпроси ,питай.Успех! Иво
по въпроса за парите -виж в официалния сайт -мисля ,че беше по 2300 кан. долара на човек /провери го все пак/.А с колко ще влезеш,много е писано тук -едни са влизали с по-малко пари ,други с повече...Интервюто е в София /поне досега е така /-в канадското представителство.Всичко това е за процедурата за Квебек ,а не за федералната част.Ако имаш други въпроси ,питай.Успех! Иво
Като получите покана за интервю /пожелавам ви го/,там е описано след колко години деца се водят ,мисля че беше след 18 год. А,при вас няма да има нужда да го водите .А що се отнася за преференциите -не съм още там ,но във форума многократно се е коментирало -търси в архива има теми за детски градини ,детски добавки /дават се на деца до 18 г./ и т. н Отново ти пожелавам успех!
Иво

- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Flyfish е права. Това са минимумите на таксите. Но те не са за един месец. Предполага се, че с тези пари можеш да изкараш 3 месеца. Ама това си е предположение от тяхна страна, което теб не те засяга на този етап. Ако не си разбрал нещо, питай смело.
Късмет
Късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

-
- Обратна връзка:
Ние сме двама родители и едно дете. А реално а 4018 CAN $ колко време може да изкараме и при положение че свършат можем да кандидатстваме за социални помощи нали?
Значи ако имаме 5000 CAN $ можем без проблем да влезем в страната и да изкараме там поне 2-3 месеца докато се стабилизират нещата.
Интересува ме това защото нямам приятели в Канада и няма кой да ме посрещне като пристигна (ако пристигна изобщо), а пък трябва да знам колко пари ще ми стигнат на първо време тъй евентоално ако пристигна ще съм с дете на 2 години и все пак трябва да мисля и за него (т. е. нея)
Значи ако имаме 5000 CAN $ можем без проблем да влезем в страната и да изкараме там поне 2-3 месеца докато се стабилизират нещата.
Интересува ме това защото нямам приятели в Канада и няма кой да ме посрещне като пристигна (ако пристигна изобщо), а пък трябва да знам колко пари ще ми стигнат на първо време тъй евентоално ако пристигна ще съм с дете на 2 години и все пак трябва да мисля и за него (т. е. нея)
Ами толкова май-около2-3 месеца зависи как сте свикнали да живеете.Но да имате предвид 4е социалните помощи са крайно недостатъ4ни да се живее с тях ще трябва и нещо допълнително.Имате пражо да минете на социал като ви останат към 1600 (има статия на портала много е хубава).Така4е още 1 месец може да минетена социал.
-
- Обратна връзка:
знам това, просто ми е много голям проблем да събера толкова пари и ще гледам да събера колкото мога. горе долу изчислих че за всичко - от момента на подаване на първите документи до пристигането там ще ми трябват около 7-8 хиляди CAN $.
А в кой град е по добре да пиша че ще ходя в първите документи, какво ще ме посъветвате
А в кой град е по добре да пиша че ще ходя в първите документи, какво ще ме посъветвате
-
- Обратна връзка:
Maik koi grad ste pises naistina niama zna4enie stiga ako te pitat na intervutp zasto si go izbral da mozes da se obosnoves ubeditelno.
Ubeditelnite motivi obiknovenno sa ako v toia grad e razvita idustriata v koiato e tvoiata profesia.Tova e ot men!!!
Uspeh!
Hrisi
Ubeditelnite motivi obiknovenno sa ako v toia grad e razvita idustriata v koiato e tvoiata profesia.Tova e ot men!!!
Uspeh!
Hrisi
"Велико нещо е... да знаеш какво искаш
и с постоянство да го отстояваш"
и с постоянство да го отстояваш"