Zdraveite.
Iskam da popitam niakoi ne6ta otnosno parvona4alno ustanoviavane v Toronto.
Sas saprugata mi smiatame da pristignem v Toronto v nachaloto na mesec July. Moje li niakoi da mi kaje dali ima firmi ili hora, koito se zanimavat to4no s posre6tane na novodo6li kato nas, tai kato v Toronto niamame niakakvi poznati i niamame predstava kak varviat kvartirite i t.n.
Poso4ete niakoi Bed&Breakfast v Toronto na snosni ceni, koito da mojem da polzvame parvona4alno do namirane na kvartira. A sa6to taka i po otno6enie na kvartira- kak e nai-dobre da se tarsi: o6te sega ot BG po internet ili sled kato kacnem? Ako niakoi znae da se dava snosna kvartira za dvama 4oveka- 1 1/2 ili 2 1/2 ot na4aloto na July da dade pove4e info.
Pristigane i tarsene na kvartira v Toronto
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
vie reshili li ste v koi krai da otsednete?
moje da si tarsite kvartira po interneta ili prosto da se zapoznaete s hora tuk i da vi nameriat neshto v tehnia blok
v Toronto kvratirite se broiat na bedrooms
znachi ako ima kuhnia hol i edna staia se vodi 1 bedroom
uspeh
moje da si tarsite kvartira po interneta ili prosto da se zapoznaete s hora tuk i da vi nameriat neshto v tehnia blok
v Toronto kvratirite se broiat na bedrooms
znachi ako ima kuhnia hol i edna staia se vodi 1 bedroom
uspeh
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.