Pristigane i tarsene na kvartira v Toronto

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
miki1

Pristigane i tarsene na kvartira v Toronto

Мнение от miki1 »

Zdraveite.
Iskam da popitam niakoi ne6ta otnosno parvona4alno ustanoviavane v Toronto.
Sas saprugata mi smiatame da pristignem v Toronto v nachaloto na mesec July. Moje li niakoi da mi kaje dali ima firmi ili hora, koito se zanimavat to4no s posre6tane na novodo6li kato nas, tai kato v Toronto niamame niakakvi poznati i niamame predstava kak varviat kvartirite i t.n.
Poso4ete niakoi Bed&Breakfast v Toronto na snosni ceni, koito da mojem da polzvame parvona4alno do namirane na kvartira. A sa6to taka i po otno6enie na kvartira- kak e nai-dobre da se tarsi: o6te sega ot BG po internet ili sled kato kacnem? Ako niakoi znae da se dava snosna kvartira za dvama 4oveka- 1 1/2 ili 2 1/2 ot na4aloto na July da dade pove4e info.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

vie reshili li ste v koi krai da otsednete?
moje da si tarsite kvartira po interneta ili prosto da se zapoznaete s hora tuk i da vi nameriat neshto v tehnia blok
v Toronto kvratirite se broiat na bedrooms
znachi ako ima kuhnia hol i edna staia se vodi 1 bedroom
uspeh
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
SNS

Мнение от SNS »

Според мен от интернет няма смисъл. Квартири се намират.Цената зависи от квартала.Друг въпрос е, че трудно взимат като за първи път. Ще ви искат някой познат за гарант,да покажете, че имате пари в банка и може би няколко наема да предплатите.
In God we trust.
Заключено