Tyrsi se! Help!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
smily

Tyrsi se! Help!

Мнение от smily »

Ne znam dali mojete da pomognete, no se nadyavam na nyakakva informacia. Moi blizki priyateli zaminaha za Montreal na 14 mart i o6te nyame vesti ot tyah. Ottam tryabva6e da pytuvat za Ottawa, kydeto 6te otsednat pri priyatel canadec. Normalno li e vse o6te da ne sa se obadili? :cry: Ne znam koordinatite na canadeca, no te sa ot Plovdiv, moje nyakoy ot sbirkite tam da gi poznava. Znam, 4e tam 6te se svyrjat i s Elena ot Plovdiv, koyato e pristignala v Ottawa prez oktomvri ili noemvri minalata godina. Ako tya pro4ete tazi tema i se razpoznae, neka da mi prati belejka, MOLYA!
smily

Мнение от smily »

Кажете от опит, вие кога се обадихте на близките си?
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

smily, недей да изпадаш в паника. Щом са тръгнали на 14-ти, значи са пристигнали в Монреал на 15-ти. В момента в Канада още няма 8 сутринта на 16-ти. Сигурна съм, че днес или утре, когато успеят да намерят от къде и с какво (карта), ще се обадят.
Иначе прди 2 години ние пътувахме с насам с французите и аз се обадих на нашите още от Париж, преди самолета да излети за Монреал. Звъннахме и веднага след като кацнахме в Канада. Само не си прави погрешни изводи веднага, защото от Париж за да се обадим използвахме кредитна карта от която автомата ни взе 50 евро (автоматично), после се наложи да говоря с доста познати за да изговоря цялата сума. От Монреал звъняхме с "Хермес фон", където си бяхме предплатили минути още от България. Недей да сравняваш твоите познати с мен, защото аз съм трагичен случай - и до ден днешен се чувам с нашите по 3 пъти в седмицата, отделно през седмица с брат ми, бабите ми и най-близките ми приятели. Просто обичам да им чувам гласовете и да съм спокойна, че са добре.
Villi

Мнение от Villi »

Ne se pritesniavai za tvoite hora (George i Diana). Elena gi e posre6tnala, nastanili se se kudeto e bilo planuvano i dnes zapo4vat da opraviat dokumenti. Znaiat 4e se pritesniava6, ne se 6a6kai, predpolagam 4e dnes moje da ti se obadiat

Zdrave i kusmet
не е важно хлябът да е бял, важно е хайверът да е черен
smily

Мнение от smily »

Mnogo ti blagodarya, Villi! Napravo kamyk mi padna ot syrceto! Vednaga se obadih na brata na Dida. Blagodarya i na drugite, koito se otzovaha!
Аватар
lio_gets
Обратна връзка:

Ot iz4eznalite-Dida i Joro

Мнение от lio_gets »

Spokoino!
Namerihme se! Prosto, kakto be6e kazano po-gore, ne e tolkova lesno da se obadi6 vednaga. Vse pak blagodaria na tezi, koito sa zagrijeni za nas. Radvam se i 4e ima i takiva(Villi, mnogo iskam da se zapoznaya s teb), koito znayat pove4e za tova kak varviat ne6tata ni ot samite nas. Ashkolsun, evala! Az rabotih 14 godini v razuznavaneto, no tova...
Kakto i da e! Blagodaria o6te vednaj na vsi4ki i Villi, ne se obijdai-prosto za men niama ne6to, s koeto da ne moje da se po6eguvam:))))
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Spoko mayna,, smile Smily :lol: ! Ne moy da se shashkash! Lio_gets i ti sashto. :lol: Kanadskoto razuznavane raboti na palni oboroti i makar che ne sam otvaryal dosega temata sam veche nayasno sas situaciyata. Pratih telefona na Joro i Diana na email na Villi, no kato se pribera shte go pratya i na tebe Smily po ls, ako veche Villi ne ti go e pratila. :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Do Georgi Cherkezov

Мнение от hullboy »

Molja Litseto Georgi Cherkezov da se obadi spesno v BG posolstvo v Ottawa, tam ima pssport za nego i go tarsjat. , a ne znajat kade da go namerjat,

Pise Hullboy, BG posolstvo sa mi klienti i me ptaha za tozi chovek.

Tel na posolstvoto (613) 789 3215

Hullboy
Заключено