Tyrsi se! Help!
Tyrsi se! Help!
Ne znam dali mojete da pomognete, no se nadyavam na nyakakva informacia. Moi blizki priyateli zaminaha za Montreal na 14 mart i o6te nyame vesti ot tyah. Ottam tryabva6e da pytuvat za Ottawa, kydeto 6te otsednat pri priyatel canadec. Normalno li e vse o6te da ne sa se obadili?
Ne znam koordinatite na canadeca, no te sa ot Plovdiv, moje nyakoy ot sbirkite tam da gi poznava. Znam, 4e tam 6te se svyrjat i s Elena ot Plovdiv, koyato e pristignala v Ottawa prez oktomvri ili noemvri minalata godina. Ako tya pro4ete tazi tema i se razpoznae, neka da mi prati belejka, MOLYA!

- Sneji
- Най-любезен форумец
smily, недей да изпадаш в паника. Щом са тръгнали на 14-ти, значи са пристигнали в Монреал на 15-ти. В момента в Канада още няма 8 сутринта на 16-ти. Сигурна съм, че днес или утре, когато успеят да намерят от къде и с какво (карта), ще се обадят.
Иначе прди 2 години ние пътувахме с насам с французите и аз се обадих на нашите още от Париж, преди самолета да излети за Монреал. Звъннахме и веднага след като кацнахме в Канада. Само не си прави погрешни изводи веднага, защото от Париж за да се обадим използвахме кредитна карта от която автомата ни взе 50 евро (автоматично), после се наложи да говоря с доста познати за да изговоря цялата сума. От Монреал звъняхме с "Хермес фон", където си бяхме предплатили минути още от България. Недей да сравняваш твоите познати с мен, защото аз съм трагичен случай - и до ден днешен се чувам с нашите по 3 пъти в седмицата, отделно през седмица с брат ми, бабите ми и най-близките ми приятели. Просто обичам да им чувам гласовете и да съм спокойна, че са добре.
Иначе прди 2 години ние пътувахме с насам с французите и аз се обадих на нашите още от Париж, преди самолета да излети за Монреал. Звъннахме и веднага след като кацнахме в Канада. Само не си прави погрешни изводи веднага, защото от Париж за да се обадим използвахме кредитна карта от която автомата ни взе 50 евро (автоматично), после се наложи да говоря с доста познати за да изговоря цялата сума. От Монреал звъняхме с "Хермес фон", където си бяхме предплатили минути още от България. Недей да сравняваш твоите познати с мен, защото аз съм трагичен случай - и до ден днешен се чувам с нашите по 3 пъти в седмицата, отделно през седмица с брат ми, бабите ми и най-близките ми приятели. Просто обичам да им чувам гласовете и да съм спокойна, че са добре.
Ne se pritesniavai za tvoite hora (George i Diana). Elena gi e posre6tnala, nastanili se se kudeto e bilo planuvano i dnes zapo4vat da opraviat dokumenti. Znaiat 4e se pritesniava6, ne se 6a6kai, predpolagam 4e dnes moje da ti se obadiat
Zdrave i kusmet
Zdrave i kusmet
не е важно хлябът да е бял, важно е хайверът да е черен
- lio_gets
- Обратна връзка:
Ot iz4eznalite-Dida i Joro
Spokoino!
Namerihme se! Prosto, kakto be6e kazano po-gore, ne e tolkova lesno da se obadi6 vednaga. Vse pak blagodaria na tezi, koito sa zagrijeni za nas. Radvam se i 4e ima i takiva(Villi, mnogo iskam da se zapoznaya s teb), koito znayat pove4e za tova kak varviat ne6tata ni ot samite nas. Ashkolsun, evala! Az rabotih 14 godini v razuznavaneto, no tova...
Kakto i da e! Blagodaria o6te vednaj na vsi4ki i Villi, ne se obijdai-prosto za men niama ne6to, s koeto da ne moje da se po6eguvam:))))
Namerihme se! Prosto, kakto be6e kazano po-gore, ne e tolkova lesno da se obadi6 vednaga. Vse pak blagodaria na tezi, koito sa zagrijeni za nas. Radvam se i 4e ima i takiva(Villi, mnogo iskam da se zapoznaya s teb), koito znayat pove4e za tova kak varviat ne6tata ni ot samite nas. Ashkolsun, evala! Az rabotih 14 godini v razuznavaneto, no tova...
Kakto i da e! Blagodaria o6te vednaj na vsi4ki i Villi, ne se obijdai-prosto za men niama ne6to, s koeto da ne moje da se po6eguvam:))))
Spoko mayna,, smile Smily
! Ne moy da se shashkash! Lio_gets i ti sashto.
Kanadskoto razuznavane raboti na palni oboroti i makar che ne sam otvaryal dosega temata sam veche nayasno sas situaciyata. Pratih telefona na Joro i Diana na email na Villi, no kato se pribera shte go pratya i na tebe Smily po ls, ako veche Villi ne ti go e pratila. 

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

- hullboy
- Изгонен от форума
Do Georgi Cherkezov
Molja Litseto Georgi Cherkezov da se obadi spesno v BG posolstvo v Ottawa, tam ima pssport za nego i go tarsjat. , a ne znajat kade da go namerjat,
Pise Hullboy, BG posolstvo sa mi klienti i me ptaha za tozi chovek.
Tel na posolstvoto (613) 789 3215
Hullboy
Pise Hullboy, BG posolstvo sa mi klienti i me ptaha za tozi chovek.
Tel na posolstvoto (613) 789 3215
Hullboy