още за допълнителните документи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Jekov35

още за допълнителните документи

Мнение от Jekov35 »

Днес получихме писмо от Букурещ / след ОК на медицинските / , в което се посочват следните допълнителни документи - необходими за изпращане : " CV, contenant detaills de l 'emploi,domaine d'activite ,breve fiche de poste pour chaque membre de la famille,age de plus de 18 ans,description des compagnies ou / където/ vous avez travaille et ou vou travaillez a present". Обяснете ми - правилно ли се ориентирам , че следва отново да им изпратя CV / за мен и съпруга ми / , в което да се опише хронологично нашата кариера , естеството на работа , задължения и т.н. , както и адрес на фирмите / службите / . Въобще това нали са документи , които бяхме пратили заедно с останалите към Виена. Не рабзирам... , а не искам да се бавим. Моля помогнете ни с обяснетние / толкова подробно бях описала всичко в анексите за Букурещ/.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Объркването ти идва от допускането, че каквото сте пратили до Виена то е препратено (или поне копие от него) и до Букурещ. Няма такова нещо.
Така че описвайте всички искани неща в нови CV-та и пращайте в Букурещ за да не губите време. И въобще, като ви искат нещо от Букурещ давайте им го, без да се замисляте защо ви го искат, колко пъти са ви го искали и от къде, колко пъти и къде вече сте го пращали и т.н. Така ще си спестите много изгубени нерви и време.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

Тази информация принципно би трябвало да сте я подали с "IMM 0008 ANNEXE 1" - Antécédents/Déclaration или Schedule 1: Background/Declaration [IMM 0008 SCHEDULE 1] ако е на английски. Нещо не са разбрали хората или не е пълно, кой знае. Кокото по-бързо го изпратите толкоз по-добре за процедурата ви.
Иначе не гледай какво сте пращали за Виена, приеми че това е нещо като второ интервю ии нещо такова. Пратете CV-та като внимавате да не оставате "бели петна", т.е. ако не сте работили пишете че от еди кога си до еди кога си не сте били на работа или сте си търсили работа. Не се притеснявайте да дадете и допълнителна информация ако сметнете за необходимо - информация която би дала по голяма яснота по въпроса.

Успех
Последно промяна от thebull на Сря Дек 03, 2008 1:58 am, променено общо 2 пъти.
Jekov35

Мнение от Jekov35 »

Благодаря ви ! Бързам да им изпратя информацията и се надявам след празниците да получим покана за виза. Успех на всички в процедурата....
Al_Wonder
Обратна връзка:

Мнение от Al_Wonder »

Здравей,
и на нас ни искаха CV-тата преди седмица горе -долу, аз ги пратих още на следващия ден, а днес получихме поканата за виза.
Така че пращай, доста са бързи.

Поздрави и Успехи
Jekov35

Мнение от Jekov35 »

Ура-а-а!!! Al_Wonder , прочетох съобщеннието ти и направо сърцето ми подскочи от вълнение... значи визите са съвсем престоящи ! :wave:
selmax

Мнение от selmax »

Al_Wonder Имаш ЛС!
15.08.2008 - Документи Букурещ
24.09.2008 - Баркодове
23.10.2008 - ОК на медицинските
05.05.2009 - Покана за визи
28.05.2009 - Визи
Al_Wonder
Обратна връзка:

Мнение от Al_Wonder »

Да да, близо са.:) Мисля си, че след седмица две и при вас ще додат тез покани :). Стискам палци.

Успех и да се похвалиш после.
:)
Публикувай отговор