още за допълнителните документи
още за допълнителните документи
Днес получихме писмо от Букурещ / след ОК на медицинските / , в което се посочват следните допълнителни документи - необходими за изпращане : " CV, contenant detaills de l 'emploi,domaine d'activite ,breve fiche de poste pour chaque membre de la famille,age de plus de 18 ans,description des compagnies ou / където/ vous avez travaille et ou vou travaillez a present". Обяснете ми - правилно ли се ориентирам , че следва отново да им изпратя CV / за мен и съпруга ми / , в което да се опише хронологично нашата кариера , естеството на работа , задължения и т.н. , както и адрес на фирмите / службите / . Въобще това нали са документи , които бяхме пратили заедно с останалите към Виена. Не рабзирам... , а не искам да се бавим. Моля помогнете ни с обяснетние / толкова подробно бях описала всичко в анексите за Букурещ/.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Объркването ти идва от допускането, че каквото сте пратили до Виена то е препратено (или поне копие от него) и до Букурещ. Няма такова нещо.
Така че описвайте всички искани неща в нови CV-та и пращайте в Букурещ за да не губите време. И въобще, като ви искат нещо от Букурещ давайте им го, без да се замисляте защо ви го искат, колко пъти са ви го искали и от къде, колко пъти и къде вече сте го пращали и т.н. Така ще си спестите много изгубени нерви и време.
Така че описвайте всички искани неща в нови CV-та и пращайте в Букурещ за да не губите време. И въобще, като ви искат нещо от Букурещ давайте им го, без да се замисляте защо ви го искат, колко пъти са ви го искали и от къде, колко пъти и къде вече сте го пращали и т.н. Така ще си спестите много изгубени нерви и време.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Тази информация принципно би трябвало да сте я подали с "IMM 0008 ANNEXE 1" - Antécédents/Déclaration или Schedule 1: Background/Declaration [IMM 0008 SCHEDULE 1] ако е на английски. Нещо не са разбрали хората или не е пълно, кой знае. Кокото по-бързо го изпратите толкоз по-добре за процедурата ви.
Иначе не гледай какво сте пращали за Виена, приеми че това е нещо като второ интервю ии нещо такова. Пратете CV-та като внимавате да не оставате "бели петна", т.е. ако не сте работили пишете че от еди кога си до еди кога си не сте били на работа или сте си търсили работа. Не се притеснявайте да дадете и допълнителна информация ако сметнете за необходимо - информация която би дала по голяма яснота по въпроса.
Успех
Иначе не гледай какво сте пращали за Виена, приеми че това е нещо като второ интервю ии нещо такова. Пратете CV-та като внимавате да не оставате "бели петна", т.е. ако не сте работили пишете че от еди кога си до еди кога си не сте били на работа или сте си търсили работа. Не се притеснявайте да дадете и допълнителна информация ако сметнете за необходимо - информация която би дала по голяма яснота по въпроса.
Успех
Последно промяна от thebull на Сря Дек 03, 2008 1:58 am, променено общо 2 пъти.