Отава- Монреал - 200 км. Два часа пък натам и толкова обратно. С рейс - окло 60 кинта, с кола пак толкова. Все едно да търсиш с някой да пътуваш София-Перник или да ти спести 30$, че то неудобството да пътуваш с непознат не струва толкова. С други думи докъде искаш да стигне темата?
Ivet написа:Отава- Монреал - 200 км. Два часа пък натам и толкова обратно. С рейс - окло 60 кинта, с кола пак толкова. Все едно да търсиш с някой да пътуваш София-Перник или да ти спести 30$, че то неудобството да пътуваш с непознат не струва толкова. С други думи докъде искаш да стигне темата?
има едно малко удобство, че те карат до посолството, а с автобус е до автогарата, а нея не съм я забелязал да е до посолството. Между другото кола под наем е 30-40 кинта и малко бензин - горе долу пак толкова, но пък не пестиш.....
всеки си преценява
Бе аз нищо нямаше да кажа, ама щото втора тема, а старата си седи няколко реда надолу и едно такова леко назидателно ми се стори. Сори, roe, нищо лично, като си имаш причини и трета тема пусни.
poumpy написа:има едно малко удобство, че те карат до посолството, а с автобус е до автогарата, а нея не съм я забелязал да е до посолството. Между другото кола под наем е 30-40 кинта и малко бензин - горе долу пак толкова, но пък не пестиш.....
всеки си преценява
Ami забрави и застраховката, тя също не е малка. Изключая ако имаш златна кредитна , тогава не плащаш нищо.
poumpy написа:има едно малко удобство, че те карат до посолството, а с автобус е до автогарата, а нея не съм я забелязал да е до посолството. Между другото кола под наем е 30-40 кинта и малко бензин - горе долу пак толкова, но пък не пестиш.....
всеки си преценява
Ami забрави и застраховката, тя също не е малка. Изключая ако имаш златна кредитна , тогава не плащаш нищо.