отава-нова версия

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
roe

отава-нова версия

Мнение от roe »

търся накои, които да пътува от монтреал за оттава до началото на june
мерcи предварително и да видим, докъде ще стигне темата този път :)))
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Отава- Монреал - 200 км. Два часа пък натам и толкова обратно. С рейс - окло 60 кинта, с кола пак толкова. Все едно да търсиш с някой да пътуваш София-Перник или да ти спести 30$, че то неудобството да пътуваш с непознат не струва толкова. С други думи докъде искаш да стигне темата? :roll:
Let it go...
roe

?

Мнение от roe »

абе аз щом питам значи имам причина, и не разбирам що за коментари се правят, ама ваша си работа, намирайте си повод да пишете глупости, ваш проблем.
Sugarplum

Re: отава-нова версия

Мнение от Sugarplum »

roe написа:търся накои, които да пътува от монтреал за оттава до началото на june
мерcи предварително и да видим, докъде ще стигне темата този път :)))

До Отава :D А ако не искаш коментари ,не е ли по лесно на"малки обяви" :idea:
Nonika

Re: отава-нова версия

Мнение от Nonika »

roe написа:... и да видим, докъде ще стигне темата този път
Добре казано. Резултатите са на лице.
Аватар
7George

Мнение от 7George »

roe, я сложи една снимка - може да те вземат на автостоп... :lol:
pumpy

Мнение от pumpy »

Ivet написа:Отава- Монреал - 200 км. Два часа пък натам и толкова обратно. С рейс - окло 60 кинта, с кола пак толкова. Все едно да търсиш с някой да пътуваш София-Перник или да ти спести 30$, че то неудобството да пътуваш с непознат не струва толкова. С други думи докъде искаш да стигне темата? :roll:
има едно малко удобство, че те карат до посолството, а с автобус е до автогарата, а нея не съм я забелязал да е до посолството. Между другото кола под наем е 30-40 кинта и малко бензин - горе долу пак толкова, но пък не пестиш.....
всеки си преценява :)
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Бе аз нищо нямаше да кажа, ама щото втора тема, а старата си седи няколко реда надолу и едно такова леко назидателно ми се стори. :roll: Сори, roe, нищо лично, като си имаш причини и трета тема пусни. :D
Let it go...
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

poumpy написа:има едно малко удобство, че те карат до посолството, а с автобус е до автогарата, а нея не съм я забелязал да е до посолството. Между другото кола под наем е 30-40 кинта и малко бензин - горе долу пак толкова, но пък не пестиш.....
Ami забрави и застраховката, тя също не е малка. Изключая ако имаш златна кредитна , тогава не плащаш нищо.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
pumpy

Мнение от pumpy »

sasho71 написа:
poumpy написа:има едно малко удобство, че те карат до посолството, а с автобус е до автогарата, а нея не съм я забелязал да е до посолството. Между другото кола под наем е 30-40 кинта и малко бензин - горе долу пак толкова, но пък не пестиш.....
Ami забрави и застраховката, тя също не е малка. Изключая ако имаш златна кредитна , тогава не плащаш нищо.
аз застраховка не плащам :)
Публикувай отговор