Получени визи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Akif

Получени визи

Мнение от Akif »

Здравейте на всички съфорумци, след година и 4м. ето че днес пристигнаха и нашите визи.Разбира се, че по време на досегашния ми път по процедурата ми се случиха много неща, сред най-хубавите е и че се ожених, направих сватба и други моменти от един човешки живот, които не се забравят.Надявам се и от тук нататък късмета да не ми изневери, но Божа работа.Исках да споделя радостта си с Вас и да ви пожелая и на вас късмет поне толкова колкото имах аз, че и повече. :beer:
I tova shte mine
Аватар
copadenieve

Мнение от copadenieve »

АКИФ поздравления за визие :D много късмет и сполука в Канада :beer: :beer: :beer: дълъг и щастлив семеен живот :wink:
LA VIDA ES UN CARNAVAL
-
iVEL

Мнение от iVEL »

Честито Акиф !

Пожелаваме Ви много късмет, щастлив и спокоен съвместен живот на канадска земя. Ще се видим, ако дойдете на срещата в " Алба " следващата неделя. :lol:
becks

Мнение от becks »

Честито :beer: :beer: :beer:
Darkblade

Мнение от Darkblade »

Поздравления, Акиф!! :beer: Лесната част, т.е. процедурата за вас свърши, остана адаптацията :wink:. А и дано си намерите бързо билети на поносима цена, пък ще обменяме опит относно съдържанието на куфарите. Хайде още една :beer:
I am here because you broke something!
Darkblade

Мнение от Darkblade »

Еми вече и аз имам повод да ударя една :beer: .

Днес едно телефонно позвъняване, което пожелавам възможно най-бързо на всеки един от вас, отбеляза завършека на процедурата по имиграция в Канада. Обаждането беше от Спиди, с което ме уведомяват, че съм получил пратка от Румъния. И така, след 288 дни, или казано човешки, след 9 месеца и 13 дни от първоначалното подаване на документи до Виена, и моята процедура приключва благополучно.

Благодаря на всички съфорумци и на екипа на форума, които ми помагаха със съвети по време на всеки етап.
I am here because you broke something!
Venko
Обратна връзка:

Мнение от Venko »

Еееее, хайде честито на Акиф и Даркблейд, пожелания за всичко добро и успехи в Канада:) :beer: :beer: :beer:

Даркблейд , ти май си първият от августовската сесия с виза, хайде дано да повлечеш крака и да почнат да пращат визи на поразия и за нас останалите от въпросната сесия , пък и дано за всички , които чакат заветните визи , да дойде по - скоро деня:)
DCS Виена: 28.12.2006
Интервю: 22.08.2007
Док Букурещ: 05.09.2007
Баркодове: 09.10.2007
Направени медицински: 09.11.2007
О.К. Медицински: 23.11.2007
Покана за визи: 09.01.2008
Визи: 29.01.2008
В Канада:29.02.2008
Kim Wild

Re: Получени визи

Мнение от Kim Wild »

Akif написа:Здравейте на всички съфорумци, след година и 4м. ето че днес пристигнаха и нашите визи.Разбира се, че по време на досегашния ми път по процедурата ми се случиха много неща, сред най-хубавите е и че се ожених, направих сватба и други моменти от един човешки живот, които не се забравят.Надявам се и от тук нататък късмета да не ми изневери, но Божа работа.Исках да споделя радостта си с Вас и да ви пожелая и на вас късмет поне толкова колкото имах аз, че и повече. :beer:
Честито, Акиф!
Сигурна съм, че ще успеете Канада!
Всичко най-хубаво пожелавам на младото семейство!
Тук е трудно за сам човек, чудесно е, че сте двама вече.
Имате всичко необходимо за уреждаме на нов живот-интелигентност, образование, дръзновение, смелост и...любов, която ще ви згрява в критични моменти!
Да сте живи и здрави, много щастливи и успешни!
AIKI
Обратна връзка:

Честито !!!

Мнение от AIKI »

Честито Акиф! Пожелавам ви все така да ви върви и на новото място! Още веднъж ЧЕСТИТО! :beer:
Публикувай отговор