Получени визи
Получени визи
Здравейте на всички съфорумци, след година и 4м. ето че днес пристигнаха и нашите визи.Разбира се, че по време на досегашния ми път по процедурата ми се случиха много неща, сред най-хубавите е и че се ожених, направих сватба и други моменти от един човешки живот, които не се забравят.Надявам се и от тук нататък късмета да не ми изневери, но Божа работа.Исках да споделя радостта си с Вас и да ви пожелая и на вас късмет поне толкова колкото имах аз, че и повече. 

I tova shte mine
- copadenieve
Еми вече и аз имам повод да ударя една
.
Днес едно телефонно позвъняване, което пожелавам възможно най-бързо на всеки един от вас, отбеляза завършека на процедурата по имиграция в Канада. Обаждането беше от Спиди, с което ме уведомяват, че съм получил пратка от Румъния. И така, след 288 дни, или казано човешки, след 9 месеца и 13 дни от първоначалното подаване на документи до Виена, и моята процедура приключва благополучно.
Благодаря на всички съфорумци и на екипа на форума, които ми помагаха със съвети по време на всеки етап.

Днес едно телефонно позвъняване, което пожелавам възможно най-бързо на всеки един от вас, отбеляза завършека на процедурата по имиграция в Канада. Обаждането беше от Спиди, с което ме уведомяват, че съм получил пратка от Румъния. И така, след 288 дни, или казано човешки, след 9 месеца и 13 дни от първоначалното подаване на документи до Виена, и моята процедура приключва благополучно.
Благодаря на всички съфорумци и на екипа на форума, които ми помагаха със съвети по време на всеки етап.
I am here because you broke something!
Еееее, хайде честито на Акиф и Даркблейд, пожелания за всичко добро и успехи в Канада:)

Даркблейд , ти май си първият от августовската сесия с виза, хайде дано да повлечеш крака и да почнат да пращат визи на поразия и за нас останалите от въпросната сесия , пък и дано за всички , които чакат заветните визи , да дойде по - скоро деня:)

Даркблейд , ти май си първият от августовската сесия с виза, хайде дано да повлечеш крака и да почнат да пращат визи на поразия и за нас останалите от въпросната сесия , пък и дано за всички , които чакат заветните визи , да дойде по - скоро деня:)
DCS Виена: 28.12.2006
Интервю: 22.08.2007
Док Букурещ: 05.09.2007
Баркодове: 09.10.2007
Направени медицински: 09.11.2007
О.К. Медицински: 23.11.2007
Покана за визи: 09.01.2008
Визи: 29.01.2008
В Канада:29.02.2008
Интервю: 22.08.2007
Док Букурещ: 05.09.2007
Баркодове: 09.10.2007
Направени медицински: 09.11.2007
О.К. Медицински: 23.11.2007
Покана за визи: 09.01.2008
Визи: 29.01.2008
В Канада:29.02.2008
Re: Получени визи
Честито, Акиф!Akif написа:Здравейте на всички съфорумци, след година и 4м. ето че днес пристигнаха и нашите визи.Разбира се, че по време на досегашния ми път по процедурата ми се случиха много неща, сред най-хубавите е и че се ожених, направих сватба и други моменти от един човешки живот, които не се забравят.Надявам се и от тук нататък късмета да не ми изневери, но Божа работа.Исках да споделя радостта си с Вас и да ви пожелая и на вас късмет поне толкова колкото имах аз, че и повече.
Сигурна съм, че ще успеете Канада!
Всичко най-хубаво пожелавам на младото семейство!
Тук е трудно за сам човек, чудесно е, че сте двама вече.
Имате всичко необходимо за уреждаме на нов живот-интелигентност, образование, дръзновение, смелост и...любов, която ще ви згрява в критични моменти!
Да сте живи и здрави, много щастливи и успешни!
Честито !!!
Честито Акиф! Пожелавам ви все така да ви върви и на новото място! Още веднъж ЧЕСТИТО!